Thovt - Brány Atlantidy

Thovt - Brány Atlantidy https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209110/thovt-brany-atlantidy-209110.jpg 4 30 12

Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a která čeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém díle svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy. Podle něj jsme zde v této době proto, abychom společně se Zemí dokončili dílo vzestupu. Prostřednictvím Kerstin Simoné předává Thovt dnešním zájemcům o dávná tajná učení metody, jak se vysvobodit ze zažitých vzorců společenského chování a jak si vytvořit opravdový vztah k sobě i ke svému okolí. Nezanedbatelnou součástí tohoto procesu je vyvážení vlastních vnitřních disharmonií a vyléčení fyzického těla. Thovt seznamuje čtenáře s atlantským Chrámem uzdravení, jehož léčivé frekvence si na sobě může každý vyzkoušet, a díky nimž může rovněž uvést v soulad své tělesné funkce. Při čtení tohoto textu se před vámi odemknou iniciační chrámy minulých dob. Spatříte a procítíte průběh zasvěcení tehdejších adeptů tajných nauk. Dozvíte se, co jsou doopravdy Síně Amenti; kdy a jak je do nich možné vstoupit; jak s vesmírnými zákony zacházejí vědomí lidé, ba jakým způsobem je ve svůj prospěch můžete využívat i vy. Tato kniha „se dostane“ mnohým čtenářům pod kůži; vzbuzuje pozitivní, ale v prvních okamžicích možná i nepříjemné pocity z hlubokého poznání. Pro čtenáře je nenucenou výzvou, aby ve svém srdci a duchu opětovně i radostně rozžehli plamen Atlantidy a prošli branami do dalších dimenzí.... celý text

Literatura světová Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Thoth - Die Pforten von Atlantis , 2007


více info...

Přidat komentář

MarťaVigo
12.01.2024 5 z 5

Kniha Thovt, který byl VELICE pravděpodobně Atlanťan ,který přežil svoji civilizaci po potopení platónského ostrova ,kde byli poslední zbytky pozdních Atlantaňů po velkém kataklyzmatu.. a až poté po mnoho let později přišla potopa, a zbyla jen tato část tzv.platonský ostrov s posledními zbytky Atlantaňů, před nimi to byli o hodně vyspělejší Lemuřani, tzv.ranní a pozdní, ale zpět, Thovt byl jeden z posledních Atlantaňů a stará civilizace Egypťanů se učila od zbylých a posledních Atlantaňů ( před nimi kvůli kataklyzmatu osy země ,civilizace Atlantaňů velká její část zanikla a zahynula ,a zbylá část přeživších Atlantaňů z platónského ostrova ....který , když přišla tzv velká potopa zmizel pod vodou...před potopou Se Egypťané ještě před tzv. Před faraonským obdobím jen něco málo naučili od Atlantaňů,ale ne tak dokonale, ale přece jen něco ano.Thovt je pro všechny ,kdo si chtějí možná, říkám možná nastartovat mysl pro jemnohmotný svět a duchovní postup a rozvoj který je VELICE obsáhlý a složitý ale příjemný k duchovnímu postupu . Nikoliv do regrese a zakrnění, ale ba právě naopak...k progresi. Národy ,kteří jsou v regresi vždy zanikli, pod tlakem těch národů či civilizací ,kteří byli v progresi ,ale duchovní...ne materiální!!! A pozitivní ne negativní...

ditul
17.08.2022 5 z 5

Další skvělá knížka, která se mnou rezonuje.
*...zaposlouchejte se do svého srdce: Kteří mořští savci vás dovedou uzdravovat, nekonečně se vám podobají a okouzlují vás svou přítomností? Ano, jsou to úžasní delfíni a úžasné velryby! Jsou ztělesněním lásky a mají mocnou léčivou energii.
Nasloucháte-li jejich jedinečnému, blahodárnému hlasu, enormně se zvýší vaše vibrace a na chvíli vás to pozvedne do vyšších sfér bytí. Mají v sobě tuto frekvenci a jsou schopni ji na vás přenést.
...voda je nejlepší zesilovač jejich jemných frekvencí. Z tohoto důvodu také nemají schopnosti jako běžné ryby. Jsou odkázáni na příjem dechu z Prvotního zdroje. Proto se udržují blízko mořské hladiny, aby se mohli pravidelně nadechnout. Nejsou to ryby. Mají plíce jako vy. Neudivuje vás to? Co si myslíte? Proč je tomu tak? Jak to, že jsou vám natolik podobní? Že vás tak fascinují? Proč je rádi pozorujete? Vaše duše ví, proč. Ví, proč jsou jejich energie natolik blahodárné, ví, odkud pocházejí, a že jsou tito mořští živočichové strážci léčivých frekvencí vesmíru.
... I smrt jediného delfína či jediné velryby je v současné době ihned citelná na kvalitě frekvencí planety. Příroda se začne proti těmto nízkým energiím bránit a magnetické pole planety Terra, o než tito tvorové pečují, se zhroutí. Velryby a delfíni jsou na magnetické pole napojeni, což je důvod, proč se na své cestě mořem často ztratí a ztroskotají někde na pobřeží. Člověk totiž prostřednictvím vysokofrekvenčního záření ruší přirozený tok magnetické mřížky. Udržují pro vás důležité frekvence; a důsledky jejich dalšího ničení jsou zcela nepředstavitelné.


Lucie131313
02.04.2022 4 z 5

Knihu Projekt lidstvo jsem přečetla tzv. "na jeden zátah", tento druhý díl už mi přišel takový méně konkrétní, stále se opakující apel k lidem, ať se probudí, až dogmatické věty místy. Stejně tak nemám pocit, že by se slova autora naplnila, psáno v roce 2008.... Mám pocit, že se vše ubírá spíše druhým směrem. Uvidíme, kam až vše necháme zajít....

DYRKA98
13.10.2021 5 z 5

Krásná kniha..

bookvibes
04.09.2018 4 z 5

Knížka krásná, hezky čtivá...doporučuji "probouzejícím" se duším :)

vanchovi
10.08.2017 3 z 5

Niektoré veci dosť zaujímavé, inak podané ako inde, ale v podstate je to len zopakovanie toho, čo som už vedel. Žiaľ ale minimálne polovica knihy je dosť pritiahnutá za vlasy

milakriv
13.02.2017

Opět pěji chválu nad těmito slovy,oslovuje mě to a plně se mě to dotyká

stýv
24.11.2016

No holt, některé duše na to ještě nejsou připravené , Projekt lidstvo a tahle kniha , popisuje , to co nyní probíhá , celosvětově a týká se to každého na Zemi .

klidnejch
23.10.2015 odpad!

Nevím co je na tom skvělé, že si někdo vymýšlí a mastí si tak kapsu? Já myslel, že to se dotýká jen důchodců a předraženejch kotlů, hm asi ne.

Mike3d
23.05.2015 5 z 5

Absolutně skvělá , stejně jako první díl, viz komentář Projekt Lidstvo ;-)

Rafael_Kováč
01.05.2015 5 z 5

Nejvíc !

Thebookman
27.02.2015 5 z 5

Jsem první, kdo sem něco píše. To se pomalu divím... Tato knížka je velice zajímavá. :-) Velice slušné pokračování Projektu lidstvo. :-)

Autorovy další knížky

Kerstin Simoné
německá, 1963
2013  79%Thovt - projekt lidstvo
2014  87%Thovt - Brány Atlantidy
2015  84%Thovt na každý den
2015  69%Thovt - Chrám moudrosti
2016  90%Thovt - Křišťálová čakra