Terapie sebepoznáním

Terapie sebepoznáním https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476496/bmid_terapie-sebepoznanim-0NH-476496.jpg 4 5 5

Obecně máme tendenci psychiku a duši podceňovat, neboť nejsou vidět a nelze je změřit ani vykreslit žádnou funkcí v Excelu. Avšak denně je máme možnost pozorovat v podobě vlastního prožívání. Jak moc nás může „blbá“ nálada ovlivnit ve všem, co děláme, jistě zakusil každý z nás. To, jak se zrovna cítíme, je odraz psychiky v celé své kráse a síle. Pokud vlastní psychice nerozumíme, nemůžeme mít nad svým životem kontrolu. Pokud se jí ale snažíme porozumět, nemusí už vůči nám stát v opozici. Pokuste se naklonit si své nitro na svou stranu. Tahle kniha, založená na zkušenostech terapeuta, odborných poznatcích z oblasti hlubinné psychologie i vlastní zkušenosti, vám bude průvodcem.... celý text

Přidat komentář

Chytuš
16.10.2023 5 z 5

Za mě skvěle sestavená sebepoznávací kniha. Autor se zaměřuje hlavně na teorii stínu a velice hezky čtenáře celým tématem vede. Krásně popsané fungování emocí. Rozhodně jsem neposlouchala naposledy, ke knížce se určitě ještě vrátím, protože to je jedna z knih, které vám něco dají i při opakovaném čtení nebo poslechu.

DreamerX9
01.01.2022 3 z 5

Soubor pojmů týkající se života, psychologie a vztahů. Ovlivňování naší psychické stránky jde ruku v ruce se vším co nás tvoří. Autor přibližuje témata, kterým je třeba věnovat pozornost a z odborných knih udělal výcuc podstatného. Líbí se mi, že k tématům příkládá vlastní myšlenky a moudrosti obzvlášť mě zaujala kapitola o emocích, kterou autor trefně vystihl.


Autorovy knížky

2021  84%Terapie sebepoznáním