Teorie klavíru

Teorie klavíru https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481732/bmid_teorie-klaviru-9pY-481732.jpg 2 7 7

V autobiografické knize povídek autorka odhaluje soukromý život. Formou deníkových zápisků a vzpomínek zachycuje strastiplnou cestu hledání lásky a osudového partnera, a to s nadsázkou a humorem sobě vlastním. V pěti bouřlivých letech po třicítce se mísí zamilování, naivní představy o lásce a hromada zklamání, které s odstupem času nebolí, ba naopak baví. Kromě vzpomínek na své (ne)vydařené vztahy se autorka věnuje tématu randění a hledání osudového partnera v době globální pandemie. Osobitým stylem reflektuje peripetie seznamování a čtenář s ní tak skrze její autentické zápisky prožívá všechny příběhy. Humorný povídkový soubor též obsahuje její vzpomínky na dětství, zážitky z cest, vzestupy a pády, sny, touhy, začátky podnikání a věčné stěhování zpátky „domů“.... celý text

Přidat komentář

libuse6749
11.07.2022

Klára - krásná, talentovaná, ambiciózní, vzdělaná, sportovně založená, umí vařit,...mohla bych pokračovat, ale pro krátké představení to stačí.

Po přečtení této knihy mám pocit, že je Klára moje blízká přítelkyně. Protože právě přítelkyně se navzájem svěřují o svých nových láskách, trápeních s nimi, vtipných historkách při seznamování, vyplakávají se jedna druhé při rozchodech. Přesně tak osobní tyto povídky jsou. Kromě vzpomínek na několik, více či méně vydařených, vztahů se podělí i o seznamování a randění v době pandemie. Knížka je psaná s nadhledem, pozitivním elánem a humorem, přestože autorce určitě bylo mnohokrát do breku. Jak se dočtete, po mnoha pokusech se nevzdává a stále věří, že najde toho pravého.

Soubor autobiografických povídek vyšel letos v únoru, tak Kláře držím palce, ať má po boku toho pravého muže pro život a není již třeba psát pokračování Teorie klavíru.

Autorovy další knížky

Klára Haunerová
česká, 1986
2019  76%Méně mít, více žít - Najděte si vlastní cestu k minimalismu
2019  87%Fashion management
2022  46%Teorie klavíru