První francouzák a další hluboké zážitky z dospívání

První francouzák a další hluboké zážitky z dospívání https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91291/prvni-francouzak-a-dalsi-hluboke-zazitky-z-dospivani-91291.jpg 3 15 4

Tak to je hustý! První francouzák a spousta dalších hlubokých zážitků z dospívání v úsměvných povídkách ze života jednoho amerického kluka. Prožijte společně s ním první rvačky, letní tábor, líbání, lásky i rozchody.

Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

First French Kiss: and other traumas


více info...

Přidat komentář

Tebby
25.07.2022 1 z 5

Ach jo, tak to byla bída. Knihu mám doma už dlouho. Jinou knihu ze stejné edice mám ráda, ale toto fakt ne. 1* jen pro vcelku obstojnou první kapitolu.

Terisek99
27.10.2018 5 z 5

Docela dobrá kniha.


čohynka
08.03.2013 5 z 5

Čtivá a humorná knížka - rozhodně doporučuju.

Trenka
29.01.2012 5 z 5

Název je zavádějící! Vím, že to vypadá i zní značně pubertálně a také je pravda, že jsem to poprvé četla na základce s dalšími tituly z edice Tak to je hustý, ale zrovna tato jedna útlá knížečka vyniká. Dá se číst rok co rok, i poté co za sebou máte první francouzák, první sex, první manželství i první dítě. Je to soubor vzpomínek na dětství, vzpomínek na to jak složitý může být vztah s otcem, vzpomínek na to, kdy se dítě poprvé zamýšlí nad smrtí a nad krásami života, a koneckonců i vzpomínek na první lásky, které bývají nejdůležitější. Je to příběh kluka, který se stává dobrým člověkem a mě to dojímá čím dál tím víc. Vlastně je to můj naprosto nejoblíbenější žánr a zde je zvládnut s nadhledem, citem a smyslem pro humor.

https://procjehavranjakopsacistul.wordpress.com/

Autorovy knížky

2004  60%První francouzák a další hluboké zážitky z dospívání