Tajné společnosti - válka svobodných zednářů

Tajné společnosti - válka svobodných zednářů https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157155/mid_tajne-spolecnosti-valka-svobodnych--YWU-157155.jpg 4 48 11

Věříte, že na světě existuje tajné spiknutí několika lidí? Jste otevření myšlence, že několik málo mocných organizací ovlivňuje dějiny lidstva? Na toto téma už byl napsán bezpočet knih, a přece je většina lidí nebere příliš vážně. Spisovatelé jako Jan van Helsing jsou označováni za konspirační teoretiky, kteří vidí strašidla tam, kde nejsou, a balamutí tak řadové občany. Janu van Helsingovi se podařilo dostat do kontaktu s aktivním, vysoce postaveným svobodným zednářem a přimět ho k interview. V něm detailně popisuje skryté působení celosvětového tajného společenství – vše se tedy dozvíte z první ruky! Tento zasvěcený muž mimo jiné informuje o tom: – co představuje nový světový řád, kdy byl založen a jak je koncipován – proč se mají lidem implantovat mikročipy – proč se má v budoucnu masivně snížit počet lidí – že člověk nepochází z opice – jakou roli hrají Ježíš a ilumináti – že skutečně existují hadí lidé – jaká jsou zednářská znamení, pomocí nichž se jednotliví členové poznávají – jak působí duchovní síly a jak je lze využívat – jakou roli v rámci zednářského společenství zastávají templářští rytíři – jak lze ovládat lidi pomocí morfogenetických polí – proč většina německých zednářů hájí národní zájmy a proč jsou v mnoha lóžích nežádoucí určité náboženské skupiny – že se zednáři bouří a mezi některými panuje přímo válka Toto není kniha pro slabé nátury!... celý text

Literatura naučná Historie
Vydáno: , Anch-books
Originální název:

Geheim-Gesellschaften 3 - Krieg der Freimaurer , 2010


více info...

Přidat komentář

gad
18.04.2023 5 z 5

Budu-li předpokládat, že zpovídaná osoba není smyšlená, tak je kniha plná zajímavých informací. Mnohé se mi potvrdilo, mnohé vyjasnilo a na druhou stranu mnohé zkomplikovalo. Ale tak už to s poznáním bývá. Bylo by zajímavé číst, jak by tázaný odpovídal dnes. Líbil se mi autorův postoj k celé situaci v dovětku knihy. Velice dobře se to četlo.

DYRKA98
07.04.2022 5 z 5

ABSOLUTNÍ PECKA!!!


Andi
28.08.2020 4 z 5

Při čtení bylo poznat, že si zpovídaný pán dává pozor na to, co říká a kolikrát odpověděl vyhýbavě nebo prostě jen žvanil a nic při tom neřekl. Přesto prozradil o té tajné společnosti dost informací, ale to jen proto, že v dnešní době už není třeba nic skrývat, jdeme do finále.
Koukám, že kniha je už 10 let stará, v té době byl ten jejich světový řád ještě nasnadě, ale mám pro vás dobrou zprávu, nevyjde jim to, karta se obrátila.

Martiniss
21.09.2017 4 z 5

Líbí se mi, že je kniha napsaná formou rozhovoru se svobodným zednářem. Já jsem ji vzal do ruky po přečtení knihy ,,Ruce pryč od této knihy!'' a primárně mě zajímaly témata nového světového řádu, ilumináti, 11. září, rok 2012... Až moc často je v ní rozebíráno náboženství do detailů, což k tomu sice patří, ale když je to pořád omílané dokola, trošku to kazí dojem celé knihy. Proto jedna hvězda dolů.

sackettboy
08.09.2014 4 z 5

Zaujímavé počítanie. Myslím si, že každý si z tohoto musí odniesť len to čo zvládne, a čomu bude alebo chce veriť, pretože poznám ľudí, ktorí by túto knihu ani len nerozdýchali. Určite by bolo zaujímavé dostať sa k materiálom od slobodomurárov a urobiť si tak o celej veci lepší obrázok. Pretože ako si niektorí z nás uvedomujú pravda sa dá neskutočne ohýbať.

pobijecmuch
23.07.2014 2 z 5

Jsem zklamán. Čekal jsem od toho více.

vladceTyran
19.02.2014 5 z 5

Jedná se o rozhovor mezi helsingem a jednoho vysoce postaveného zednáře. V knize chybí 2 stránky (zrovna zajímavá část), i přesto dávám 100%. Je třeba brát plány iluminátů s rezervou, vše se může změnit (viz rok 2015).

aht
02.11.2013 4 z 5

Tahle kniha jé úplně jiné kafe než Ruce pryč... Kniha bohužel "odpuzuje" názvem, zapadá do škatulky knih doprodávaných v LK. Nicméně zdání klame. Kniha se velmi dobře čte i když je nahuštěno neskutečné množství myšlenek, témat na pár stránkách.
Jistě že vše nemusí být nutně pravda, ale kdo chce tak si na své přijde. Každopádně lze z knihy nabrat spoustu odkazů k dalšímu "studiu" možnosti rozšířit si rozhled. Doporučuji!!!

Alex-007-
13.10.2013

Přijde mi divné, že se Jack Bauer vyjadřuje o všech knihách tohoto autora jako o odpadu. Pokud se mi autor nelíbí tad už snad další nečtu ne?
Takže pokud máte vlastní hlavu, tak doporučuji k přečtení. Kniha poskytuje alternativní pohled k informacím poskytovaným v masmédiích. Samozřejmě nadále platí, že informace v knize byste si měli přebrat sami a nikov jen pasivně přijímat.

Jack Bauer
24.08.2013 5 z 5

Úžasná kniha plná skvělých fantasmagorických myšlenek. Nenechte se zmást mým hodnocením, je to čistokrevný odpad. Jako naprostý skeptik jsem chtěl z počátku s knihou několikrát praštit přes spoustu neskutečných blábolů a samých prý a dát odpad, ale pak jsem se nějak začetl a dával si souvislosti dohromady a kniha mě nakonec dostala. Bylo by velmi zajimavé, kdyby vše byla pravda. Prý, prý, prý. Celá kniha ze samého prý. Ale prý je to vše pravda. Záleží čemu chcete věřit. Jako sci-fi se to hezky čte, proto dávám plný počet, jelikož mě kniha nakonec uchvátila a ani trochu nenudila. Jinak ji beru jako blábol a dal bych odpad. Odmítám všemu co je tam popsáno věřit, ale některé myšlenky jsou opravdu zajimavé. Takže si vyberte, kdo rád věří hloupostem nebo se chce pobavit tak plný počet, kdo to bere s nadhledem nebo je naprostý skeptik jako já tak odpad. Takové bláboly ze samých prý odmítám číst. Prý jedna paní povídala, že ji jedna paní povídala, která zaslechla, jak si jedna paní povídá s druhou paní, že... Já chci 100% důkazy a ne samé prý a domněnky. Rozhodně stojí za přečtení a nudit se nebudete. Jiný pohled na svět. Ale raději to nečtěte, je to děsná ptákovina. Autor musel být zdrogovaný,když to psal. Prý kniha vyšla v rubrice ČTENÍ PRO DEBILY .
Poznámka k Alexovi 007: Ano, Van Helsingovi knihy jsou odpad, tohle byla od něj první kniha, kterou jsem četl a byl jsem z ní na rozpacích. Dát odpad nebo plný počet? Jelikož mě svými myšlenkami zaujala a hezky se četla, tak jsem hodnotil pozitivně i přes ty jeho bláboly a samé prý. U druhé knihy už jsem dal odpad a daší číst nehodlám.

Platejz
14.05.2013 5 z 5

Zaměstnáni drogami, internetem, zábavnými pořady a oscilujícími jedovatými prvky schopnými přijímat programovatelné záření, aby se nedokázali vzpouzet. Pokud je to pravda, nezbývá než se osvobodit distancováním od velkých měst do míst, která nejsou obydlená. Fantastická zednářská zpověď otevírající oči bolestně dokořan.

Štítky knihy

tajná společenství svobodní zednáři konspirace konspirační teorie spiknutí NWO - Nový světový řád

Autorovy další knížky

Jan van Helsing (p)
německá, 1967
2011  79%Kdo se bojí Smrti?
2019  67%Můj otec byl MIB
2012  71%Ruce pryč od této knihy!
2013  81%Tajné společnosti - válka svobodných zednářů
2017  87%Kniha za milion!

Kniha Tajné společnosti - válka svobodných zednářů je v

Právě čtených5x
Přečtených69x
Doporučených6x
Knihotéce41x
Chystám se číst43x
Chci si koupit22x
dalších seznamech7x