Tajná zahrada lásky

Tajná zahrada lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166781/tajna-zahrada-lasky-166781.jpg 3 8 8

Strhující a napínavý román známé spisovatelky nabízí životní příběh televizní maskérky Aleny a jejího muže, architekta Robina. Jejich cituplný a zdánlivě nenarušitelný vztah náhle dostává trhliny a jejich láska prochází zatěžkávací zkouškou osudu. Autorka se zaměřuje nejen na citový svět hrdinů, jejichž pocity ztvárňuje s opravdovostí a hloubkou, ale příběh je protkán i dramatickými událostmi a střetnutím s brutálním zločinem. ... celý text

Přidat komentář

malen
07.06.2017 2 z 5

Prvních pár stránek mě chytilo, ale pak už mi to přišlo děsně uhozené, moc motivů do sebe namotaných, láska na každé stránce, ale do slaďáku daleko až na sladkou tečku na závěr.

kofola33
03.06.2013 1 z 5

Velice rozporuplna kniha, alespon pro me...Tema docela zajimave, ale styl psani hrozny, slovosled me nekdy opravdu bavil, tak se snad nemluvilo ani za prvni republiky. Mam pocit, ze autorka skakala od tematu k tematu, obcas jsem se v textu ztracela, prechazela na uplne jine deje pouhym ukoncenim vety, ne myslenky.... a me parkrat az po chvili doslo, ze uz pise treba o jinem dnu nebo proste o uplne necem jinem. Nedokazu to presne popsat, ale pravdou je, ze jsem knihu precetla do konce jen proto, ze jsem vytrvaly ctenar.


kika 13
30.10.2012 4 z 5

Věrnost je těžké dokázat.Pochybovat o druhém je špatné.Smutné čtení.