Tajná moc čísel

Tajná moc čísel https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455060/bmid_tajna-moc-cisel-mFT-455060.png 2 12 6

Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká. Mnohé pak překvapí zjištění, že čísla v sobě ukrývají klíč k tajemství o každém z nás. Odkryjeme-li jejich povrchní slupku, ukážou nám svůj skutečný význam – jedinečné informace, které o každém vyjeví pravdu. Prostřednictvím čísel lze nahlédnout i do těch nejzazších koutů osobnosti libovolného člověka. A můžeme ho díky nim také lépe pochopit a porozumět jeho potřebám. Starobylá metoda interpretace osobnostní tabulky sestavené z data narození, se kterou vás tato kniha seznámí, je jedním z prapůvodních, nosných pilířů numerologie. S její pomocí budete během několika okamžiků schopni do detailu přesně určit charakter kohokoliv si budete přát. Ať už se jedná o vás samotné, vašeho potomka, životního partnera, rodinného příslušníka, společníka nebo zákazníka. Vaše vzájemné vztahy a interakce se radikálně, doslova přes noc, zlepší, protože budete dokonale znát všechny momentální i dlouhodobé potřeby lidských duší. Potřebné postupy zde naleznete přehledně seřazeny do kapitol a vysvětleny tak jednoduše, že snadno zasvětí i laiky. Tato kniha vám bude nejen rádcem a průvodcem, ale i spolehlivým kompasem na rozbouřených vodách mezilidských vztahů, neboť vám pomůže vždy nalézt bezpečný přístav lásky, porozumění a vzájemné úcty. Osvojíte si tajnou moc čísel.... celý text

Přidat komentář

molybdenit
20.02.2024 odpad!

Souhlasím naprosto s Verunika92. To není kniha o numerologii, ale o Monice Ben Thabetové. Mezisoučty jsou dost klíčové pro výklad - jak je možné, že autorka na tuto důležitou věc zapomněla? Sčítání rovin nedává žádný smysl, sedět to nemůže ani z 50% - v podstatě jen náhoda. Jediná přednost autorky je, že se umí prodat a tajemství jejího úspěchu je stejné jako u Andreje Babiše - Lžu tak drze a často, že normální člověk nevěří, že bych si to mohl vymyslet. Ano, její systém je jedinečný a téměř nikdo jiný ho nepoužívá - protože je hloupý a nedává smysl. Nechci nikoho moc hanit, ale nemám rád podvodníky.

vonbrizon
18.01.2024 1 z 5

Nevím, kdo si tabulku a výpočty vymyslel - asi maminka autorky. Ale ve většině případů to vůbec nesedí.


Sabulep
06.05.2023 3 z 5

Část knihy, která popisovala Moniky příběh se mi velmi líbila, příběh byl opravdu silný. Co se týče části numerologických výpočtů, chybí mi v tom nějaké vysvětlení, nějaký racionální základ, abych tomu uvěřila. Ezoteriku mám ráda, ale musí to alespoň trochu vypadat přesvědčivě. Udělala jsem výpočet sobě i partnerovi a moc to nesedělo tak nevím, kde je chyba.

medlovice
17.01.2023 4 z 5

Půjčila mi ji známá , která je z ní nadšená , Já jsem 4, nesedí to moc na mě , manžel je 6 a sedí to . Jinak takto jsem počítali už jako pubertáci před třiceti lety.

Verunika92
16.03.2021 odpad!

Knihu jsem si přečetla, je psaná dobře, nicméně je to jen omáčka, která je v každé jiné knize o numerologii. Samotný způsob počítání je dětinský, nikde není rozepsán důvod, proč by tyto součty měly poskytovat informace, které jsou zde uvedeny. Výpočty podle mě nesedí, ani sedět nemůžou, protože to odporuje povaze čísel. Není navíc vysvětleno, jak nakládat s mezisoučty. Kniha spíše prezentuje jen samotnou autorku, jak je vidět už z obálky. Není to kniha o číslech, ale o Monice Ben Thabetové.

Xardaxis
13.01.2021 5 z 5

O numerologii už se zajímám nějaký čas, ale když jsem tuto knihu v obchodě prolistovala, rozhodla jsem se svoje znalosti opět o něco prohloubit a podívat se i na jiný pohled. A musím říct, že lepší myšlenku jsem nemohla mít. Kniha není celá jen o počítání, nejprve je o seznámení se s autorkou, vše do sebe ale logicky zapadá. Navíc mě překvapilo, že autorka jako malá/mladá žila na mé milované jižní Moravě, tudíž jsem se k ní hned cítila blíž. Každopádně, co se týče numerologie, je v knize moc krásně vysvětlená a musím smeknout, že dokonale sedí. Za sebe nemůžu mít výtku, že by výpočty nebyly vysvětlené, naopak. Rozhodně ji tedy můžu i začátečníkům jen doporučit.

Autorovy knížky

2020  45%Tajná moc čísel

Kniha Tajná moc čísel je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Knihotéce4x
Chystám se číst13x
Chci si koupit4x