Tajemství mužů, která by měla každá žena znát

Tajemství mužů, která by měla každá žena znát https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159256/tajemstvi-muzu-ktera-by-mela-kazda-zena-znat-159256.peg 4 39 7

Přála jste si někdy, abyste ke každému muži dostala podrobný návod k použití? Takový „manuál“ poskytuje čtenářkám (a nejen jim) PhDr. Barbara de Angelisová, renomovaná americká terapeutka a odbornice na mezilidské vztahy. Ale nemylte se: Nejde o učené filozofické či psychologické pojednání, ale o velmi přehledný a názorný popis toho, v čem se muži liší od žen (a v čem ne). A také o tom, jak se k nim máme chovat, jak s nimi komunikovat, jak se jim otevřít a jak je milovat, aby se oni na oplátku otevřeli nám a milovali nás. Dozvíte se, jak muži uvažují a proč tomu tak je. Zjistíte, jaké děláte chyby vy a jaké oni. A hlavně – pokud si tuto knihu přečtete, pokud se z ní poučíte, budete vědět, čeho se vyvarovat, co zlepšit, zkrátka stanete se ženou, jakou si přejete ve svém nitru být. A jakou již jste, jen jste o tom netušila. Muži nejsou zas tak odlišní, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pokud pochopíme sebe samé a pochopíme i jejich motivace, bude se nám spolu lépe žít. A o tom přece všechny vztahy na světě jsou, že?... celý text

Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

Secrets about men every woman should know , 1991


více info...

Přidat komentář

Han-nah
06.08.2021 4 z 5

Kniha je napsána zajímavou formou. Čin, jejich důsledek, příběh a možnost řešení. Myslím, že každý, kdo je v nějakém vztahu tam najde něco na tělo.
Žena a muž, ač tak rozdílní, přece stvořeni k životu v páru. A kde jsou dva, jsou různé náhledy na život a ten je o kompromisu a o komunikaci.
Přečteno se zamyšleným úsměvem.

knihyKeMne
02.04.2021 5 z 5

Nejdřív jsem myslela, že půjde o odlehčené zábavné dílo o rozdílech v mužském a ženském myšlení, jakousi kopii knih na toto téma, které jsou známější. Ale dostala jsem víc.

Autorka má s partnerskými problémy opravdu mnoho zkušeností a nemluví jen takové obecné poučky. Naopak, je to jakási partnerská poradna v knižní verzi, mající za cíl minimalizovat nedorozumění mezi partnery.

Každý problém je nastíněn krátkým případem ze života. Následuje zamyšlení, proč takto ženy reagují. Jak to vidí muži. A na konci je vždy pár dobrých rad, jak z toho ven. Autorka si všímá i neshodám v sexuální oblasti.

Kniha mi přijde opravdu užitečná.


karolina0346
25.10.2017 5 z 5

Kniha, která hodně napoví. Na praktických příkladech ukazuje rozdíl v myšlení ženy a muže a vysvětluje spory, které mnohdy vznikají úplně zbytečně. Doporučuji ji přečíst všem, klidně i mužům. Jsou to užitečné informace a rady.

Atanone
28.04.2017 5 z 5

Velmi užitečné počtení pro nás ženy a navíc napsané zábavnou formou

ZSimca
24.11.2016 5 z 5

Vtipné zpracování chyb kterých se mi ženy často dopouštíme v vztazích a jak tyto chyby nedělat. Mohu říci, že jsem až brečela smíchy a přítel se též náramně bavil.

Amiran
13.05.2015 4 z 5

Hodně jsem se při čtení této knihy zasmála. Autorka umí svými "poučkami" i pobavit a ne jen vyprávět prázdná psychologická slova... :) Myslím si, že každá žena by si mohla vybrat svůj úsek a vidět v něm své chyby. Rozhodně není škoda si něco takového přečíst a poučit se. :)

terezvala
04.01.2015 5 z 5

Vtipná knížka, doporučuji:) samozřejmě umělecký ne moc kvalitní, ale vtipná:-)