Tajemství Morrowů

Tajemství Morrowů https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225172/bmid_tajemstvi-morrowu-SvN-225172.jpg 3 43 12

Tallitha Mouldsonová je tvrdohlavá dívka, která se rozhodla změnit svůj život a odhalit temná tajemství neblahé rodiny Morrowů. Od první chvíle, kdy vstoupíte do Tallitina světa a do podivného starého domu Winderlingských věží, vás toto strhující vyprávění upoutá líčením impozantního dobrodružství odehrávajícího se v nebezpečné krajině a plného výstředních postav s děsivými zvraty a dějovými obraty. Je to příběh intrik, zrady a kouzel, který vás bude vtahovat dál a dál do široké sítě napínavých záhad. Tajemství Morrowů je první ohromující epizodou nové strašidelné gotické trilogie.... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

The Morrow Secrets , 2013


více info...

Přidat komentář

Elulilinka1
28.07.2018 5 z 5

Tato kniha v temném gotickém stylu se mi opravdu líbila a dokázala mě úplně pohltit dobrodružným příběhem. Také se mi celkem rychle četla a proto vřele doporučuji...

teri0253
07.01.2017

náhodou, moc doc dobrá kniha. Dobrý děj a je to velice napínavé. Doporučuji.


Lucie.H
08.09.2016 2 z 5

nezáživné

mulderka
15.08.2016 2 z 5

Málokdy se mi dostala před oči tak nezáživná slátanina, navíc mizerně přeložená. Dalo mi hodně přemáhání prokousat se ke konci. Vřele nedoporučuji!!

stolbice
25.05.2016 2 z 5

FAKT NE, nuda, utrpení......že já to čtení knížek nevzdávám....měla jsem...Pokud to bylo cílené na malé děti, tak asi ano, ale myslím, že by tam nemuseli být zmínky o hnijících mrtvolách, kuchání, podřezávání, potocích krve a tak dále. Takže předpokládám, že to má být kniha pro teenagery, ale v tom případě se to vážně nepovedlo. Příběh by byl asi fajn, kdyby to bylo napsané čtivější, poutavější formou. Takhle to neudrželo moji pozornost, neustále mi utíkaly myšlenky někam jinam a ve finále, kdy bych měla být napnutá jak struna, jsem měla chuť knihu zavřít a už neotevřít. S postavami jsem se vůbec nezžila, bohužel, jejich divné, ukvapené, nerozumné, nelogické a místy naprosto nepochopitelné jednání mě prostě nepřibilo do židle. Přijde mi to takové uspěchané, autorka nám toho chtěla zřejmě hodně říci, ale nějak se jí to nepovedlo zkombinovat a navázat tak, aby to dávalo smysluplný celek, chtělo by to lepší vyjadřovací schopnosti.
Například jedinou představu, kterou jsem si dokázala udělat o Špehomorech, byla ujetý slintající zvrhlík :-(
A až moc často se tam někdo kousal do rtu, emoce se dají vyjádřit i jinak.

MayaBu
29.03.2016 1 z 5

Začátek vypadal slibně - dívka utíká z domu plného strašlivých příbuzných, aby odhalila tajemství. Jenže záhy se ukáže, že veškeré napínavé scény, které kniha nabízí, jsou popsané tak čtyřmi řádky a je po všem. Styl, kterým byla kniha napsaná mi přišel kostrbatý (možná záležitost překladu?) a dialogy nedostačující. Knihu jsem neustále odkládala, nebavila mě.

Michaela01
02.03.2016 2 z 5

Tato kniha mě moc neoslovila.Začátek byl nudný,uprostřed to bylo celkem napínavé a konec také nebyl nejhorší.Přesto ale dávám jen dvě hvězdičky,protože jsem se u čtení nudila.Je to asi spíše pro mladší čtenáře.Na můj vkus to bylo až moc fantasy :-)

Gibis
27.02.2016 1 z 5

Pro mě ztráta času....jedna * pouze za obálku, která mě zlákala k přečtení.

PiperW
24.01.2016 4 z 5

Knížka poutavě psaná, líbila se mi. Začátkem jsem se musela celkem prokousat, ale pak už to šlo. Nevíte, jestli bude pokračování? Docela by mně zajímal další vývoj :)

Safira55
10.01.2016 5 z 5

Kniha se mi moc moc moc líbila, a byly tam neočekávane zvraty... konec se mi večinou podaří odhadout už za 3 čtvrtinu knížky, ale tady jsem byla aždo konce napjatá jak strun na kytaře :)

dexeded
01.01.2016 3 z 5

Nic světoborného....

Cla.Čewolf
31.12.2015

Kniha byla zpočátku velmi nudná a přišlo mi i trochu staromódní . Ve prostřed to začalo být celkem napínavé, ale zdání klame. Kniha byla i nadále podle mě nudná. Byla plná tajemství, které já zbožňuji, ale tato série mě prostě nenadchlo. Samozřejmě knihu nechci hned odsuzovat. Je možné, že jsem prostě nepochopila o co v té knize jde. Doporučila bych ji spíše mladších čtenářům ve věku 9-12 let.
Když to shrneme tato kniha mě nezaujala.

Štítky knihy

tajemno tajemství dobrodružství

Autorovy knížky

Susan McNally
anglická
2014  57%Tajemství Morrowů

Kniha Tajemství Morrowů je v

Přečtených61x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce28x
Chystám se číst41x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x