Tajemství mámina bříška aneb Odkud se berou miminka

Tajemství mámina bříška aneb Odkud se berou miminka https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462196/bmid_tajemstvi-mamina-briska-aneb-odkud--x64-462196.jpg 5 8 4

Seznamte se s Melánií, která chce vědět, odkud se vzala a jak přišla na svět. Mela pokládá mámě, tátovi a prarodičům otázky, ze kterých jsou dospělí často nesví. Holčička je zvídavá, a jak roste, chce vědět víc a víc. Proto vás tato kniha může při rozhovorech s dětmi o sexualitě a rozmnožování doprovázet několik let. Nabízí upřímné informace přizpůsobené možnostem chápání malého dítěte a napovídá, jak mu je taktně předat. Společné čtení a prohlížení krásných ilustrací uspokojí zvědavost dítěte a rodičům umožní vyhnout se trapným pocitům, když je syn nebo dcera překvapí zase další otázkou. Kniha je určena dětem od 3 let.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola
Originální název:

O maluchu w brzuchu


více info...

Přidat komentář

lis-elis
19.12.2023 5 z 5

Hezká, ale především pro rodiče velmi užitečná kniha. Když mé čtyřleté děti začalo zajímat, jak se dostali do bříška atd., byl to pro mě skvělý pomocník. Vše je vysvětleno pravdivě, ale tak, aby to bylo pochopitelné pro opravdu malé děti. Obrázky k pochopení také hodně pomohou.
Doporučuji si nejdříve knihu v klidu projít bez dětí. Díky tomu zjistíte, zda jim vše chcete říci tak, jak je napsáno v knížce, nebo si něco přizpůsobíte.
Tuším, že se ke knížce budeme ještě vracet :-)

potesenicist
06.10.2023 3 z 5

Hezká kniha, ale jsou tam drobné detaily, které se mi nelíbily.


eliska2106
29.09.2022 5 z 5

Super knížka sexuální výchovy pro rodiče menších dětí, kteří chtějí být ke svým dětem upřímní, ale neví, jak to uchopit. Navíc má krásné ilustrace a lze jí prohlížet i bez čtení textu se vzdělávacím obsahem. Půjčila jsem si ji z knihovny, abych si udělala představu a rozhodně ji pořídím domů :⁠-⁠)

muchomurka
21.04.2021 4 z 5

Váhala jsem, zda ji koupit, ale nakonec jsem si ji jen půjčila z knihovny a zatím to stačí. Pěkné ilustrace a jednoduše podané informace, ale nikoliv divným infantilním vyjadřováním. Líbí se mi přístup, jakým jsou informace podávané. A také moderní pojetí a přístup.
Uvidíme, jestli časem nebude i u nás v domácí knihovničce.

Štítky knihy

pro děti od 3 let

Autorovy další knížky

2021  90%Tajemství mámina bříška aneb Odkud se berou miminka
2019  0%Jak funguje lidské tělo

Kniha Tajemství mámina bříška aneb Odkud se berou miminka je v

Přečtených8x
Chystám se číst9x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x