Svět podle Joan

Svět podle Joan https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140763/bmid_svet-podle-joan-9SN-140763.jpg 4 8 3

Joan Collins je milovaná britská celebrita, hrála v desítkách filmů a v mnoha televizních seriálech, včetně úspěšného televizního dramatu Dynastie. Její knihy se prodaly ve více než 50 milionech výtiscích ve 30 jazycích. Jako herečka, spisovatelka a režisérka si vybudovala kariéru, která jí v řadách mezinárodních ikon staví na nejvyšší příčky žebříčku. V této své nejnovější knize sdílí svým klasickým humorem a moudrostí své životní zkušenosti. V kapitolách se mimo jiné zabývá tématem o rodině, kráse a lesku, mužích, stárnutí, jídle a životních hodnotách.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Deus
Originální název:

The World According to Joan , 2012


více info...

Přidat komentář

Prateri
07.06.2016 4 z 5

Když jsem prvně Joan Collins viděla v Dynastii, úplně mě uchvátila. Její kniha Svět podle Joan je plná jejího moudra, znalostí a postřehů. Dává tušit i jaký je její život a jaká je ona sama. Je skvělá a krásná.

Tess.96
22.07.2015 4 z 5

S Joan jsem souhlasila skoro ve všech ohledech. Joan Collins jsem vůbec neznala, jen z jednoho seriálu (překvapivě to není Dynastie) a nikdy mi nepřišla zajímavá, ale díky téhle knize, kterou jsem získala jako dárek k narozeninám jsem jí mohla poznat blíž a její osobnost a upřímnost si mě získala, je to velice pozoruhodná žena se svéráznými názory.


Miranda
18.01.2013 4 z 5

Kniha se mi četla velmi příjemně. Joan má většinu názorů mně velmi blízkých jako například pocit zmaru nad dnešní společností, kam se ubírá, jak hrubne a ztrácí se základní lidská slušnost a vychování, které byly samozřejmostí za dob jejího mládí. Je to také žena se vším všudy, pečuje o sebe, ráda se pěkně obléká, je sebevědomá a nebojí se to říct a ukázat. Jako herečku jí moc neznám, asi jako většina lidí jsem se s ní "setkávala" jen jako s Alexis v seriálu Dynastie. Pro mě, jako pro milovnici filmů z 30., 40. a 50. let kniha obsahuje mnoho zajímavostí o tehdejší filmové tvorbě a rovněž pár zajímavých drbů o hercích, kteří byli v té době na vrcholu své kariéry. Při četbě její knihy jsem si tak trochu víc uvědomila, že jsem vlastně ženská a měla bych to taky někdy ukázat a ne se hrbit a nosit ošoupaný džíny:).

Štítky knihy

herci herectví herečky

Autorovy další knížky

Joan Collins
britská, 1933
1994  95%Láska, touha a nenávist
1996  71%Zatraceně slavná
1994  65%Hlavní vysílací čas
2002  68%Osudové ženy
2012  75%Svět podle Joan