Pán soumraku

Pán soumraku https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36663/bmid_pan-soumraku-vgB-36663.jpg 4 65 9

Svět Hetar série

< 3. díl >

Lařina dobrodružství v kouzelné zemi Hetar pokračují. Lara záhadně zmizí během své návštěvy v Novém Cizozemí. Dominus zoufale hledá svou milovanou ženu, ale když nemůže najít jedinou stopu, obrátí se Magnus Hauk na dva mocné spojence – na prince Kaliqa a svou tchýni Ilonu, nejmocnější mezi vílími královnami. Kdo Laru unesl a proč? Kol, Pán soumraku, se velmi těší ze svého vítězství. Lara je v jeho moci a její síla mu pomůže dobýt jak Hetar, tak i Terah. Ale vládce Hetaru kuje své vlastní plány – když se dověděl o zmizení Lary, domnívá se, že je Terah nyní zranitelný, a plánuje válku proti Magnusi Haukovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Twilight Lord , 2007


více info...

Přidat komentář

Nale
24.11.2021 5 z 5

(SPOILER) "Z části si ji stvořila ty, a ty ji vychováš, jako jsi vychovala své ostatní děti. S láskou a péčí. Láska k této nečekané dceři ti neublíží. A je tvá. Ne Kolova. Tvá!"

Hetar je dokonale propracovaný svět, celá série mi neskutečně přirostla k srdci a stále se k ní vracím. Nečetla jsem první 2 díly, takže jsem byla překvapená, že se jedná čistě o 18+ knihu.

Mám ráda politické intriky, takže jsem rozhodně nebyla zklamaná a dějová linka Jonaha mě neskutečně bavila. A nejen ta.
Těch intrik tam je dost i na straně mocných bytostí, celá část s Lařiným osudem byla zajímavá.

Kol, Pán Soumraku mi byl doslova a do písmene odporný... Obdivuji autorku, že takovou postavu stvořila a dokázala některé nechutné scény tak dopodrobna popsat.
Celá část v Temnozemi byla neskutečně zvrácená, stejně jako Lařino znásilnění na Pláni snů (kdy se jí to ještě svým způsobem líbilo!!! A těch případů znásilnění, kde se to ženám líbí není málo... To je opravdu přehnané, odporné a až směšné. Nechápu tuhle autorčinu zvrhlost. Obřad dovršení bylo také jedno z nejodpornějších věcí, co jsem kdy četla.

Naopak prince Kaliqa nešlo jinak než si zamilovat. Mám načteno hodně knih ze žánru fantasy a můžu s čistým svědomím napsat, že se řadí mezi mé nejsympatičtější mužské postavy vůbec a přestože mám domina Magnuse hodně ráda, vztahu Lary a Kaliqa fandím víc. Čtenáři je na první pohled jasné, že jsou pro sebe stvořeni.

Taky jsem si oblíbila malého Dillona a podle anotace se těším na další díl. Ke konci rozmluva mezi ním a Larou byla tak dojemná, až mi málem vytryskly slzy do očí.:)

Charley
26.04.2018 4 z 5

Předchozí díl se mi asi líbil o něco více, nicméně série má pořád co přinést :) Budu číst dál :)


renefer
05.09.2016 4 z 5

Hezké, méně politikaření a více dobrodrůža :-)

Shaki
01.06.2016 4 z 5

Tento díl byl plný vzrušení a nečekaných zvratů. Přišlo mi, že Magnus tu nebyl tak výrazná postava, jako v předchozím díle, což mě mrzelo. Zato Kaliqa jsem si tu hodně oblíbila.
Opět si myslím, že v některých pasáží se mohla BS víc rozepsat. Přesto tento díl hodnotím pozitivně. Konec mě celkem dojal.

Laf
23.10.2015 4 z 5

Tento díl byl snad ještě lepší než ty předešlé. Úžasné pokračování. Líbí se mi, že autorka seznamuje čtenáře s fakty, které již byly řečeny v jiných dílech, takže číst tuto sérii třeba na přeskáčku, tak čtenář bude stále v obraze. Můžu jen doporučit. Za ten čas to stojí :)

kvetuse3368
21.10.2015 5 z 5

Jak se rika ,začala jsem sérii číst od prostředka ☺, zajima mne co bylo před a co bude potom. Knihu jsem přečetla jedním dechem, trocha erotiky i pohádky.

moudivlacek
03.09.2015 4 z 5

Další pokračování hrdinky Lary, nejsem moc příznivce tohoto žánru, ale když už jsem sérii začala, chci vědět, jak skončí, takže se brzy pustím do dalšího dílu.

ptavichripkaa
15.07.2015 5 z 5

Tak tenhle díl mě překvapil a už se těším na další. Myslela jsem si, že mě tahle fantasy řada od B.S. nezaujme, ale opak je pravdou. Jsem zvědavá, jak to nakonec s Larou a její rodinou dopadne. Takže za mě 5* a hurá na čvrtý díl.

Terinka1982
16.05.2012 5 z 5

3díl ságy Svět Hetar......nemám ráda sci-fi a fantasy, ale tuto ságu od Bertrice jsem přečetla jedním dechem....zvraty osudu, erotika...super čtení