Řekni mi pravdu

Řekni mi pravdu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497153/bmid_rekni-mi-pravdu-7T1-497153.jpg 4 42 42

Osmnáctiletá Jenny Mooreová se nemůže dočkat, až začne studovat vysokou školu. Je tu jen jeden problém: lidé v jejím životě nechtějí, aby tam šla. Když je Jenny nalezena mrtvá přímo před domem svých rodičů, policejní vyšetřovatelka Susan Adlerová a její parťák Liam Dwyer okamžitě tuší, že tu něco nehraje. Nalezené stopy jsou v rozporu s příběhem, který Jennyini rodiče vyprávějí. Jenže kdo to tedy udělal? Bohatý otec? Zklamaná matka? Podivný, tichý bratr? Žárlivý nejlepší kamarád? Bývalý přítel? Příliš mnoho podezřelých. Příliš mnoho tajemství. A jedno městečko s temnou minulostí…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Tell Me the Truth , 2021


více info...

Přidat komentář

soukroma
30.04.2024 2 z 5

Jsem nepoučitelná: druhou knihu jsem shledala stejně ničemnou jako tu první, nevěrohodnou, divnou, hloupou slátaninu. Takže tentokrát opravdu už do třetice nikoli...

Nela2
19.02.2024 4 z 5

Knížku jsem objevila v knihobudce, takže očekávání jsem neměla příliš velká. Ale příjemně mě překvapila.... Jediné, co bych vytkla, je určitá překombinovanost.


Dajine
07.12.2023 4 z 5

Trochu překombinované, ale zdaleka to nevadí, tak jako ten sladký happyend na závěr.

kalache
04.11.2023 4 z 5

... ale pravda vždy vítězí,což? ...

micha-ella
02.05.2023 2 z 5

Zdlouhavá detektivka. Otec zavražděné dcery vysvětluje tragickou událost těmito slovy: "Stala se chyba. Nic víc to nebylo. Prostě nedopatření a museli jsme to dát do pořádku. " To jako fakt?? Prokousala jsem se tou knížkou jenom proto, že jsem zrovna neměla co číst.

Sigurd_Lesandi
27.04.2023 4 z 5

Nebudu lhát, moje očekávání nebyla úplně veliká. Čekal jsem průměrný thriller, u kterého mě hlavně lákala obálka. Nakonec jsem byl ale moc příjemně překvapen.
Řekni mi pravdu je pokračování zatím dvoudílné série, což jsem zjistil zhruba v půlce čtení. Nebyl s tím však vůbec problém. Autor na minulé dění sice občas narážel, ale takovým způsobem, že jsem si vše podstatné pro příběh domyslel, nebo to nebylo nijak důležité.
Kniha vás několikrát postaví do situace, kdy si budete naprosto jistí, že víte, kdo je vrah, a pak vám do toho hodí vidle. Tohle se mi stalo asi pětkrát, a to jsem si byl fakt jistej!
Některé scény šlo trochu zkrátit. Občas se postavy až moc točili v kruhu na to, jak prosté to ve finále bylo.
Doufám, že autor v dohledné době napíše pokračování, protože toto má určitě potenciál dobré detektivní série.

Hella
15.03.2023 4 z 5

To FAKT nepochopíš! (ale čtivé a napínavé, to zase ano)

Tída
15.02.2023 3 z 5

Neznala jsem první díl, a proto jsem se při čtení druhého lehce ztrácela (autor často naráží na události z prvního dílu). Jinak detektivka slušná, "záporáka" jsem odhalila poměrně rychle, čte se dobře, ale celé to tak nějak klouže po povrchu. Dala bych 3,5, ale to nejde a na 4 to bohužel není.

AnnaCZ
01.02.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila, dobře se četla, měla spád a nenudila jsem se :-) AKORÁT mi nějak extra "nepřirostly k srdci" dvě hlavní postavy. Možná proto, že v knize ani nejsou moc vykreslené. Je možné, že už byly hodně popsané v prvním dílu, ale ten jsem nečetla a už ani číst nebudu, neboť v této knize se autor k prvnímu dílu několikrát vrací a vlastně už vím, o co v první knize šlo... Pokud bude třetí díl, určitě si ho přečtu ;-)

jasmína
16.01.2023 5 z 5

Tato kniha je opravdu povedeným dílem, po předchozí knize autora.

Této knize nechybí děj, napětí, nepochopení blízkých osob, osudy lidí,chuť část dál a dál, a doufat, že další kniha autora bude opět tak povedená.

Autorovy další knížky

2020  78%Cos to udělal?
2022  83%Řekni mi pravdu