Stylistkou sama sobě

Stylistkou sama sobě https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313126/bmid_stylistkou-sama-sobe-Gda-313126.jpg 3 10 4

Vítejte ve světě stylu! Společně nahlédneme pod pokličku módy a krásy a odhalíme tajemství skvělého vzhledu. S jednoduchými tipy a triky proměníte svůj šatník k nepoznání, zboříte pár módních mýtů a naučíte se překvapivě a originálně kombinovat a využít sílu doplňků tak, aby vám to vždy slušelo. Už nikdy žádné „nemám co na sebe“!... celý text

Přidat komentář

Paralimpomena
13.07.2021 5 z 5

Na první pohled nijak nevyčnívající brožura, ale s odstupem musím říct, že je to knížka, ke které se ráda vracím (a vzhledem k rozsahu ji přečtu vždy na jeden zátah). A co mě na ní tak baví? Mile napsaná - takové popovídání u kafe s kámoškou, ale hlavně civilní přístup. Narozdíl od podobných publikací, které vás nabádají hlavně ke konzumaci a koupi kvalitních, nadčasových, prostě drahých kousků, tato kniha má spíše opačný efekt - nenutit se do ničeho, co vám není vlastní, najít si svůj styl a chytře ho obměňovat třeba doplňky.

Edith_17
18.07.2019 5 z 5

Jsem ráda, že jsem si udělala ten čas a knihu si přečetla. Asi nejvíc se mí líbila kapitola "Aby věci vydržely...", byly v ní napsány užitečné rady, jak s oblečením zacházet nejen při praní.


Ctenarkaa
19.11.2017 2 z 5

Nijak zajímavá kniha, napsaná trochu zmateně, některá pravidla jen dle autorčina uvážení, nic společného se životem, je vidět autorčin mladý pohled na svět. Pro mne škoda peněz...

Candide
27.11.2016

S publikacemi tohoto typu se v posledních letech roztrhl pytel a tato mezi nimi nijak nevyčnívá, naopak spíše zapadá. Nepřináší nové informace a ani není pěkně graficky zpracovaná.

Autorovy knížky

2016  62%Stylistkou sama sobě

Kniha Stylistkou sama sobě je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x