Stretnutia

Stretnutia https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37933/stretnutia-37933.jpg 4 24 24

Stretnutia prinášajú prevratné dôkazy o kontaktoch živých so zjaveniami zosnulých. Sú sľubným štartom do novej oblasti výskumu a poskytujú útechu ľuďom na celom svete. Tu je jedno z videní, ktoré sa odohralo na klinike Dr. Moodyho: „Nemožno pochybovať, že osoba, ktorú som videl v zrkadle, bola moja matka. Neviem, odkiaľ prišla, ale som presvedčený, že to, čo som videl, bola skutočná osoba. Pozerala sa na mňa zo zrkadla... Jej pery sa nehýbali, ale rozprávala sa so mnou a ja som jasne počul, čo hovorí. Povedala: „Mám sa dobre, a šťastne sa usmievala.“ Vydanie prvé... celý text

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Reunions: visionary encounters with departed loved ones , 1993


více info...

Přidat komentář

PabloFuentes
28.07.2021 3 z 5

Kniha mi přišla malinko slabší, než ty předešlé, nicméně téma bylo pořád zajímavé. První část zaměřená na dějiny se mi zdála trochu těžkopádnější a možná až příliš tlačila na pilu. Nemyslím si, že by všechny ty historické události byly až tak napojené na zrcadla a odrazy, stejně tak do toho zakomponovat Aladinovu lampu či Sněhurku v příkladech na konci mi přišlo až moc. Nicméně nebudu lhát. Metodu určitě, jakmile bude trochu času, vyzkouším a myslím si, že v léčení zármutku mají zrcadla a odrazy rozhodně svůj smysl.

Shindo
20.07.2019 2 z 5

Niekedy som na Moodyho knihách fičal a myslím, že mnohé z nich môžu byť útechou človeku, ktorému umrel niekto blízky alebo kto sa bojí smrti (klinická smrť ako dôkaz "posmrtného života" je na samostatnú debatu).
Stretnutia mi však prišli niečím zvláštne. Narozdiel od Moodyho predošlých kníh, ktoré sa zaoberali predovšetkým klinickou smrťou táto viac tiahne k špiritizmu.


PeM
20.09.2017 5 z 5

Mám hroznou chuť podívat se do zrcadla....na delší dobu, než je obvyklé ;-)

micha-ella
22.07.2017

Moody přitvrzuje!

vesirena
23.02.2012

Kniha není jen návodem, jak se se svými sesnulými setkat, ale hlavně pomocníkem, jak tuto krizi zvládnout, přijmout a vyrovnat se se smrtí milované osoby.