Dotek strachu

Dotek strachu https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17991/bmid_dotek-strachu-Ofc-17991.jpg 4 76 10

Noah Bishop, agent FBI série

< 9. díl >

Když se Riley probudila celá od krve a s třeskutou bolestí hlavy, zjistila, že si nevzpomíná na nic od chvíle, kdy před třemi týdny přijela do malého přímořského městečka. Jako agentka FBI zde měla vyšetřit sérii případů zavánějících černou magií. Teď ani neví, zda přišla na něco, čím by se její podezření potvrdilo. Vždycky si uvědomovala, že její povolání je nebezpečné, ale teprve nyní vidí, jaké je žít v neustálém strachu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Sleeping with Fear , 2006


více info...

Přidat komentář

petraj30
11.04.2022 5 z 5

Počáteční díly této série mi často splývaly, byly buď lepší nebo horší, ale se stejným základem. Teto díl mě opět velice potěšil a hlavně tím, že se velmi odlišoval od ostatních.
Jasnovidka, na chvíli vyřazena z provozu. To bylo skvělé. Jen vrah mi neustále unikal, tak jako v knize. Každou chvíli jsem podezřívala někoho jiného a několikrát i vraha, tak jsem to brala jen jako tipovačku kdo s koho.
Další skvělé provedení. Těším se na další díl. Jen tak přemýšlím, kolik lidí ještě Bishop v týmu má.

moudivlacek
23.05.2021 5 z 5

Super! Tentokrát členka Bishopova týmu na svou kůži poznává strach v plné síle, chvíli trvá, než pochopí, že ji někdo napadl, že se ocitla na druhé straně - na straně oběti. Otázkou je, komu za takových okolností věřit. Což je velmi těžké, když neustále ztrácí životadárnou energii. Pomůže ji pochopení výroku Bischopa, který jí kdysi řekl, jaká energie a od koho nás ubíjí a která a od koho nás nabíjí. Riley prostě není ta, která utíká z boje a vzdává se.
Těším se na další díl.


cukrovka
06.08.2020 5 z 5

Skvělý díl. Bylo velmi zajímavé sledovat, jak se vyšetřovatelka zvyklá celý život používat své jasnovidecké schopnosti musí vyrovnat s jejich dočasnou ztrátou a také se ztrátou paměti.

bekule
16.09.2019 5 z 5

5/*****
Riley trpí takovou ztrátou paměti že si nejen nepamatuje nic co zažila během tří týdnů na ostrově, netuší za jakým úkolem tam byla vyslána ,s překvapení zjišťuje že dokonce randila s místním šerifem a nepoznává muže se kterým se pravděpodobně sblížila ještě více. Do toho všeho ji ještě opustila její jasnovidecká schopnost a na ostrově se začínají objevovat náznaky satanistických obřadů......
Já naopak oproti všem komentářům přede mnou jsem naprosto nadšená, devátý díl série je pro mě o třídu lepší než všechny předchozí díly. Dokonce je to jedna z těch mála výjimečných knih od kterých se nedokážu odpoutat hned po dočtení, musím si ji zpětně prolistovávat a vlastně skoro polovinu přečíst znovu. Opravdu skvělý díl !

PeM
11.09.2018 4 z 5

Tenhle díl vidím jako "slabší"... docela mi Riley lezla na nervy... postupně až tak, že bych jí tu tyčinku...no nic. Jinak vcelku dobrý příběh, ale ten konec...autorka popustila uzdu své fantazii nějak moc, už chyběl jen Harry Potter ;-)

hana4834
13.11.2017 4 z 5

jako vždy skvělý příběh o nadpřirozenu

Lusa
02.08.2013 4 z 5

Myslím, že Kay Hooper má daleko lepší kousky a ze série Strach, to byl takový průměr.

S tou ztrátou paměti to bylo docela zajímavé a musím říci, že jsem se u poslední kapitoly docela ztrácela, kde se Riley nachází. Ten konec byl takový moc rychlý, ač odhlalení pachatele mě docela překvapilo.

Rosamund
07.04.2013 5 z 5

Tak toto je jediná kniha z tejto série, ktorú som celkom nepochopila. Hlavne tie veci so stratou pamäti a potom to strácanie reality.

nicandra
19.05.2012 3 z 5

Podle anotace mi to přišlo jako zajímavá možnost. Paranormálno jsem nějak udýchala, nepřipadalo mi tak nějak moc nadpřirozené a mimo (čili souhlasím s Vivianou). Co mě ale otrávilo, to je naprosto trapný závěr - tak banální a zároveň tak nepravděpodobné!

Viviana
19.02.2011 3 z 5

Co k tomu říct... mám asi stejný pocit, jako zatím u všech knih této autorky. Něco jako jídlo v průměrné restauraci. Dobře se najím, jsem sytá a docela spokojená, ale že by mě to přinutilo chodit tam denně, to zase ne.
Ideální na zabití času. Ve výsledku jednoduchý příběh o vyšetřování vraždy, okořeněný trochou paranormálních jevů a černou magií. Za co musím dát palec nahoru, tak že všechny ty čáry máry nepůsobily trapně a nedospěle, jako se to občas stává, když se někdo pokouší kombinovat detektivku s nadpřirozenem.

Autorovy další knížky

Kay Hooper
americká, 1957
2003  88%Zlodějka stínů
2003  82%V zajetí stínů
2005  86%Maggie
2017  47%Vysoká hra
2008  77%Mrazivé sny

Kniha Dotek strachu je v

Právě čtených1x
Přečtených139x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených7x
Knihotéce108x
Chystám se číst20x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x