Štěstí doručeno

Štěstí doručeno https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72624/bmid_stesti-doruceno-2yv-72624.jpg 4 39 5

Příběhy přibližně dvaceti evropských a amerických firem, které praktikují svobodu v práci jako filozofii organizace a řízení. Příběh o tom proč bude svoboda v práci další vývojovou fází firemního světa. Kniha, která nejspíše změní náš pohled na to, jak přistupovat k podnikání.

Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , PeopleComm
Originální název:

Delivering Happiness , 2010


více info...

Přidat komentář

PietroGrencik
04.11.2022 4 z 5

Zaujímavá história firmy ZAPPOS, a jej zakladateľa.
Krátka, stručná, výstižná.
Určite nikoho neurazí.
Doporučujem ;)

Guepp
29.05.2021 4 z 5

Inspirativní v mnoha ohledech. Autor se zaměřuje na své úspěchy i chyby a vždy pečlivě vysvětlí, proč se tak rozhodl, co ho k tomu vedlo, proč by to podobně neudělal/udělal nebo proč bylo důležité si tímto nepříjemným obdobím projít. Kniha je plná optimismu, nadšení, zapálení, víry, vytrvalosti, inovace, které zřejmě přenesl dál nejen prostřednictvím své knihy, ale i na kolegy v práci a všechny ostatní.


jordys
02.02.2021 5 z 5

Příjemný důkaz toho, že když člověk ví, co chce, vidí v tom smysl a jde tomu maximálně naproti, tak to jde. V knize jde sice o extrémní příklad, ale bez toho by se to nečetlo tak dobře.

Katepaz
12.05.2020 5 z 5

Skvělá kniha.

kikies
21.09.2018 3 z 5

Jako ono to je asi velice optimistické, miloučké a inovativní, ale pořád to na mě působí jako lehce naivní "americký zázrak". Něco neproveditelného v našem prostoru. Nadšenci mě možná nařknou, že se jen vymlouvám... a možná to tak je. Bylo to rozhodně zajímavé čtení, obdivuhodné výkony lidí se skvělými nápady, se zápalem, ocitajících se ve správnou chvíli na správném místě, s notnou kopou štěstí a nelekajících se žádných překážek. A ledasco z autorových myšlenek určených k řízení firem se dá aplikovat i v životě každého z nás - o tom žádná. Zvedne Vám to náladu, možná vzbudí trochu závist, ale žádné další WAU se asi nestane...

Štítky knihy

svoboda v práci management podnikání firma

Autorovy knížky

Tony Hsieh
americká, 1973
2011  84%Štěstí doručeno