Stačí podpis

Stačí podpis https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535505/bmid_staci-podpis-660c37f6eca44.png 5 2 2

Čtete každou smlouvu, která před vás přistane? Nezbývá než doufat, že jste zatím neslíbili duši zaměstnancům Pekla, jehož korporátní struktury jsou v podání Claudie Lux možná ještě temnější, než jste si kdy představovali. Na druhou stranu: máte průšvih a hledáte východisko? Jestliže se opravdu chcete dohodnout, cesta už se najde. Co na tom, že jde jen o trik hříšníků, jejichž trestem je v Pekle pracovat? Ve sdílené kanceláři Obchodního oddělení na Pátém podlaží vysedává také Lofofor Trip. Útrpně snáší arogantní, sebestředné kolegy i ďábelskou šéfovou, upíná se ke svému tajnému plánu a po celé generace pečlivě sleduje zámožnou rodinu Harrisonových. Čeká na známky lidské temnoty. Že by mu právě proto štěstěna do cesty postavila Ruth, tajemnou a krásnou dívku, která s Lily, Silasem a jejich dvěma dětmi přijíždí do letního sídla v New Hampshire? Nad tamními pozemky se vznáší nejistota. K čemu se schyluje? A jak do příběhu, prosyceného temným humorem, zapadá Calamity Ganon, Lofoforova nová kolegyně?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Sign Here


více info...

Přidat komentář

klaraj093
08.05.2024 5 z 5

Když jsem knihu dostala, tak jsem kromě krátké anotace při výběru ani nevěděla co mě bude čekat. A byla jsem opravdu velmi mile překvapena. Navzdory tomu že má kniha přes 500 stran, tak hrozně svižně ubíhá a je velmi čtivá, čtenář se do ní hned zasekne a nechce přestat. Nebo já jsem měla alespoň takový pocit. Což se mi u knihy dlouho nestalo. A ten konec, fuha.
Pekelná jízda. Na začátku se seznámíme se situací a místem kde se nalévá jen Jäger (Kdo ho nerad?). Pak nás čeká pekelné smlouvání a smršť emocí. Na to že je to autorčin debut tak opravdu skvělá! Je to opravdu nenáročné čtení, ale za to vás dostane celou duší :))

Autorovy knížky

2024  90%Stačí podpis