Spodní proudy / Jabloňový sad / Vypůjčený čas / Jak upéct dokonalý život

Spodní proudy / Jabloňový sad / Vypůjčený čas / Jak upéct dokonalý život https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163785/bmid_spodni-proudy-jablonovy-sad-vypujce-MIv-163785.png 5 8 4

1) Stella Rimingtonová: Spodní proudy - U somálského pobřeží přepadnou piráti řeckou nákladní loď. Nebezpečí je zažehnáno, francouzská hlídka útočníky včas odhalila a zajala. Jeden z nich je identifikován jako Pákistánec narozený v Británii a to rozhodne o tom, že se do vyšetřování zapojuje britská tajná služba. Pátrání se mění ve zběsilý souboj s časem. 2) Jeffrey Stepakoff: Jabloňový sad - Dokáže jediný okamžik navždy změnit člověku život? Grace Lyndonové se to stalo. Tato mladá dáma, parfemistka se strmou mezinárodní kariérou, jednoho dne kousne do obyčejného jablka z venkovského sadu a je ztracena. Jeho chuť a vůně ji uhrane natolik, že se rozhodne získat vzorek odrůdy do své laboratoře. Jenže majitel sadu je neoblomný. Nenechá si přece rozvrtat úrodu nějakou vědátorkou. 3) David Rosenfelt: Vypůjčený čas - Novinář Richard Kilmer je zamilovaný. Se svou vyvolenou se vydává do domu jejích rodičů, aby ji tam slavnostně požádal o ruku. V kapse má krabičku s briliantovým prstenem. Jenomže cestou autem se stane nehoda a Richard upadne do krátkého bezvědomí. Když se probere, po jeho milované jako by se slehla zem. 4) Barbara O'Nealová: Jak upéct dokonalý život - Ramona Galagherová to nemá jednoduché. Válčí na několika frontách. Její pekárna, která je smyslem jejího života, se už delší dobu ocitá na pokraji bankrotu. Manžel její těhotné dcery Sofie byl právě těžce zraněn v Afghanistánu. A navíc "vyfasovala" Sofiinu nevlastní dceru Katie, problémovou puberťačku, jejíž biologická matka je již poněkolikáté na drogové odvykací kúře a nemůže se o svou dceru starat. Pomůže Ramoně její láska k pečení, aby se přes všechna svá trápení přenesla?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

Rip Tide / The Orchard / On Borrowed Time / How to Bake a Perfect Life , 2011


více info...

Přidat komentář

ZUZANA-123
23.09.2023 5 z 5

Vypůjčený čas-špičkový triller z prostředí ovládání vzpomínek a zážitků pomocí implantovaného čipu.

ZUZANA-123
19.09.2023 5 z 5

Jabloňovÿ sad-takové čtecí pochutnàníčko,pokud se tak dá popsat nĕco co vás zaujme.Autor zbĕhl od psani scénàřů a začal psát romàny.


ZUZANA-123
17.09.2023 5 z 5

Spodní proudy-tenhle román z prostředí britské tajné služby je zajímavý mimo jiné i tím ,že autorka pracovala ve funkci ředitelky britské bezpečnostní agentury MI5.

anej
13.06.2023 5 z 5

Kniha 4 povídek, každá z úplně jiného prostředí. Myslela jsem si, že první povídku o pirátském přepadení nákladní lodi s humanitární pomocí úplně vynechám, ale nakonec jsem byla mile překvapena. Určitě doporučuji.

Štítky knihy

zkrácená verze

Autoři knihy

Stella Rimington
anglická, 1935
Jeffrey Stepakoff
americká, 1964
David Rosenfelt
americká, 1949
Barbara Samuel
americká, 1959

Kniha Spodní proudy / Jabloňový sad / Vypůjčený čas / Jak upéct dokonalý život je v

Přečtených10x
Knihotéce10x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x