Bokovky

Bokovky https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391743/bmid_bokovky-AEr-391743.jpg 4 47 11

Spiderman/Deadpool série

< 2. díl >

MONSTRA, MAGIE, MASAKRY, MYSTÉRIA A MNOHO DALŠÍHO! KDYŽ DEADPOOL VYRAZÍ DO HOLLYWOODU, nezapomene s sebou přibalit kámoše, který ze všeho hned leze po zdi - konec-konců, Spidey má se zaprodáváním vlastního jména bohaté zkušenosti! Jak už se u DéPéčka stalo zvykem, mrští nás "ztracené" číslo AMAZING SPIDER-MANa do minulosti, tentokrát k jednomu z prvních setkání našeho uhláškovaného párečku! Pak se Spidey a Deadpool setkají s Pennem a Tellerem, no fakticky, v příběhu, který napsal sám Penn! Když se nato naši hrdinové ocitnou na svátky sami, budou zrovna oni jediní, kdo dokáže zachránit Vánoce! A až nakonec marvelovským vesmírem otřese v základech své síly (a zodpovědnosti) k boji proti obludám v rámci crossoveru Monstra utržená ze řetězu (Monsters Unleashed) - zatímco Deadpool je nápomocen přesně tak, jak obvykle bývá... V téhle týmovce se může stát cokoliv - a také že se stane!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Side Pieces , 2017


více info...

Přidat komentář

Delphín
22.05.2023 2 z 5

Bokovky? Doslova. Trochu mě mrzí, že se odbočilo od stanoveného příběhu v prvním díle. Ta dynamika Spideyho s DP tam byla výborně provedená a zde prostě a jednoduše chyběla ve všech sešitech.
Natržený trhák: První panel krásný easter egg. Ale zbytek bohužel neuvěřitelně stupidní, pevně doufám, že záměrně - 2/5.
Předvolební chaos: Duggan DP umí, znatelně to ukázal svou sérií, kterou jsem četl několikrát a mám ji moc rád, tohle je ale jeden z jeho slabších kousků 3/5.
Změna partnerů Tohle bylo šílený wtf, kdy jsem místy absolutně nechápal, co to vlastně čtu. Příběh lehce zachraňuje pointa, celkový požár nudy to ale zdaleka neuhasilo 2/5.
Vánoce Tenhle příběh mě naopak dost bavil. Děj nespadl do klasického klišé, akce dostatek a stejně tak dobrého humoru, byť chápu, že humor je čistě individuální a každému čtenáři zde může sednout v různých příbězích. Já se nejvíce a upřímně usmíval u tohoto kousku, který byl opravdu fajn 4/5.
Monstra utržená ze řetězu Cením odkazy, vtípky a obecně chemii mezi oběma aktéry, která zde byla ze všech sešitů rozhodně nejlepší. Spidey mi tu místy přišel lehce mimo charakter, ale to bych přešel. Co už jsem přecházel hůř, bylo chápání mladých holčin, jejich činu jsem tak nějak nerozuměl. Jaká byla jejich motivace k tomu udělat to, co udělaly? Ale celkový dojem mi to nekazilo 3/5.
Po Bokovkách už znovu nesáhnu. Zopakuji si jedničku a těším se na Pavučinku.

ArkAngel
22.07.2022 2 z 5

Je to stejně hloupé jako první díl, kdy tu máme epizodku v Hollywoodu s parodií na Ryana Reynoldse a pak další nesmyslně uhozené příběhy. Plusovou hvězdičku dávám za komiks psaný mým oblíbeným kouzelníkem Pennem Jillettem, který v něm také vystupuje, protože takové specifické lámání čtvrté stěny jen tak někde nemáte.


marek53
27.12.2021 2 z 5

Po prvním velice povedeném díle nic moc ,ale ještě to ujde.

Atlantis
16.08.2021 3 z 5

Jo, tak je to oficiální, jsem stará paprika. Já jsem se prostě nebavil. Vtipy mi nesedly, keců kolem bylo příliš a jednotlivé příběhy za moc nestály. Nejvíc mi asi sednul "vánoční" sešit, ale jinak nebudu za rok vědět, že jsem tohle četl. Ale fanoušky chápu. Sám tam vidím místa, u kterých si říkám: "Jop, tohle by mě tak patnáct let zpátky určitě rozesmálo."

Kate18
16.04.2020 5 z 5

Další hláškami nadupaný kousek, za mě paráda.

Spidey a Deadpool jsou v Hollywoodu, tak to asi všichni víme, ale nevíme, k čemu ještě může dojít. Spidey je sice prodejný, ale Deadpoolovi vždycky pomůže. Pak se podíváme zpátky do minulosti s flashbackem, kdy jsou v 60. letech volby a jak to vlastně bylo s ovlivňováním... V dalším dobrodružství potkáme Penna & Tellera, slavné Las Vegaské čárifuky. Scénář napsal sám Penn Jillette a je vážně dobrý! Dál oslavíme Vánoce na Manhattanu a připomeneme si i původní svátky a nakonec zaútočí monstra. Naštěstí mají naši oblíbenci k ruce partičku dívek, které překvapí.

Anna27
01.10.2019 5 z 5

Tyhle příběhy mě baví. Kdo má tyhle akční hrdiny rád, nechť si určitě přečte.

hroubek
29.09.2019 4 z 5

Dobře mě to pobavilo. Nevím proč, ale do tohoto komiksu se mě moc nechtělo(asi to bude tím, že jsem někde četl a nebo slyšel negativní hodnocení na tento komiks). Nicméně jsem hodně rád, že jsem se nakonec rozhoupal a šel do Bokovek. Komiks má spoustu dobrých povídek, a jen jedna je vyloženě slabší. Spidey a Deadpool hláškují jako o život, je tam spoustu odkazů, drobných pomrknutí a nebo vtipných narážek. Čím více se vyznáte v marvelovském světě tím lépe pro Vás, a mnohem lépe si pak komiks užijete. Za mě celkem velká spokojenost.

3DD!3
26.02.2019 4 z 5

V povídkách Deadpool se Spideym většinou bodují, samozřejmě záleží kdo ji píše. Ve skutečnosti je to skoro vždycky strašná konina, ale napsaná s takovou chutí, že jim to odpustíte. Nejlepší fóry jsou ty mimochodem (kapitán Amerika a vysavač) a kresba je tentokrát pastva pro oči.

fvalek
18.01.2019 4 z 5

Já fakt nevím, jak tohle zhodnotit, protože na jednu stranu to je hrozná blbost, na druhou stranu to má být zábava a je to zábava... Trošku to zhoršuje fakt, že jsem dost vážný a nejsem úplně na legrácky, ale pokusím se přimhouřit oko.

Rozdělení do na sebe nenavazujících "skečů" je na jednu stranu výhodné v tom, že si každý najde něco, co se mu líbí více a zanikne tak to, co se mu líbí méně. Na druhou stranu je malá nevýhoda v tom, že pokud někdo očekává delší logicky navazující děj, tak se mu toho prostě nedostane, a ne všem to asi bude vyhovovat. Já jsem asi mix obou typů, protože pár dní až týdnů po čtení už nedokážu identifikovat, o čem jaký minidíl byl a pamatuji si fakt jen ty lepší. První díl, který měl nějaké souvislosti se mi asi líbil více.

Postavy jsou klasika, Deadpool jako srandista, Spidey jako ten vážnější, ale nakonec jsou vtipní oba. Trošku jsem se bál, aby to u Deadpoola nebylo až moc a nebyl směšný, ale ne, vychytali to dobře. Z příběhů se mi pak asi vryl do paměti nejvíc ten vánoční, ale tak nějak nevím, co na něm vychválit... No sranda to občas byla, u toho bych asi skončil. A ještě vlastně mě napadá ten díl s čarodějkami, ten se mi líbil moc, byl skvělý. :)

Jak píši, jsem kakabus a vím to, nebudu tím kazit celý komiks. Přečetl jsem ho jedním dechem, občas se i pousmál, takže jo, je dobrý. :D

Lenka.Vílka
08.01.2019 5 z 5

("Byl to malý špunt ze sousedství, Co sám nabídnul mi své přátelství, Pro kuráž si nejspíš víckrát šel, A tak mi řek co říct mi chtěl." ... Chtěl bych být víc než přítel tvůj - Karel Černoch)

Tohle "co jsme našli v šuplíku, ať chvíli dáte pokoj, než bude pokračování" mě moc bavilo. Jak moc hodně v hodnocení. Podrobněji u jednotlivých příběhů.

milan1935
12.12.2018 4 z 5

Druhý díl crossoveru spidey/Deadpool je pro mě lepší díl než první. V tomto dílu je pro mě více vtipných scén i komentářů a celkový book je i míň nudný a ukecaný. Příběh tam žádný skoro není což nevadí, protože to povídky oběma postavám sednou mnohem víc. Žádná povídka není nudná možná až na retro sešit, který je Ok. Pokud máte rádi oddechovky s deadpoolem tak vám tento komiks můžu doporučit.