Soukromý život Jaroslava Marvana

Soukromý život Jaroslava Marvana https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74307/soukromy-zivot-jaroslava-marvana-74307.jpg 4 13 5

Jaroslav Marvan. Pojem, legenda, jméno, které zná každý. Vídali jsme jej v nesčetných filmových, televizních a divadelních rolích, kterým dával život svým neopakovatelným a osobitým způsobem. Málokdo ovšem ví, jaký byl Jaroslav Marvan ve svém soukromém životě. Právě o něm vypráví tato kniha, kterou připravila hercova neteř společně se svým manželem.... celý text

Přidat komentář

Janizoun
12.01.2023 5 z 5

Výborně napsaná kniha, moc se mi líbila. Bylo v ní dost informací, co jsem o mém oblíbeném herci ani nevěděla. Je to příjemné počtení. Za mě můžu tuto knihu jen doporučit.

Endy17
07.01.2020 5 z 5

Pohled pod pokličku, v tomto případě hodně odklopenou. V souladu s názvem knihy se jedná opravdu o pohled do nesčetných zákoutí soukromého života Jaroslava Marvana.
Poněkud iritující je opakovaně chybně uváděný název filmu Anděl na dovolené (správně Dovolená s Andělem).


Hebrey
08.01.2018 4 z 5

Dobří životopis to nemají lehké. Musí na toho, o kom píší, vybalit nejen to známé a ideálně pozitivní, ale i jeho chyby, prohřešky a nedostatky. Jaroslav Marvan byl bezesporu skvělý herec, jakých bylo je a bude málo, dokázal zahrát velice rozdílné role. V osobním životě se ale dokázal občas chovat velice zbaběle, prospěchářsky .... Za to ale autoři knihy nemohou. Z literárního hlediska je kniha napsaná skvěle.
A protože autoři knihy jsou dva, pro mne znamená i splnění bodu výzvy.

Kubíííína
26.03.2017 4 z 5

Bylo to vcelku zajímavé a zaujal mě mimo jiné také Márinčin receptář. Inu byl to dobrý herec, a některým historkám jsem se od srdce smál.

maryzka
17.05.2012 3 z 5

Taky jeden soukromý život o kterém lidi nevěděli

Štítky knihy

osobnosti

Autoři knihy

Petr Nový
česká

Kniha Soukromý život Jaroslava Marvana je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce24x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x