Smrt krásné stopařky

Smrt krásné stopařky https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19272/smrt-krasne-stoparky-19272.jpg 4 9 2

Děj dramatického, emotivně vypjatého příběhu, mapuje skutečnou tragickou událost, kdy se šestnáctiletá Jana Štěpánková, studentka Obchodní akademie v Písku, rozhodla vrátit ze školy k rodičům.

Přidat komentář

Nofar197
16.02.2023 3 z 5

Tato kniha by měla být varováním pro všechny, kteří využívají autostop, ať už z finančních duvodu, nebo touhy po adrenalinu. Zbytečně zmařený život mladé dívky. A strašný je fakt, že vrah bude zanedlouho propuštěn na svobodu.

Dáma s hrnstjm
22.09.2020 5 z 5

Po literární stránce není kniha žádným veledílem. Děj je ale více než poutavý, přibližuje do naprostých detailů skutečný příběh zoufalých rodičů při pátrání po dceři. Je to nepředstavitelné, chytat se s nadějí každé drobné informace, vyzkoušet možné i nemožné věci včetně různých senzibilů a tipů směřujících do zahraničí... Nezbývá než doufat, že tohle člověka nepotká. Překvapilo mě množství fotografií v knize z rodinného života, překvapil mě i popis Janiny povahy. Já si jí totiž pamatuju od vidění ze školy, působila úplně jinak, než jsem se o ní teď dočetla. A viděla jsem jí ten "poslední den" na chodbě. Byla veselá a plná života... ne na dlouho :(