Slow Living - Radosti klidného života

Slow Living - Radosti klidného života https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379139/bmid_slow-living-radosti-klidneho-zivota-al8-379139.jpg 3 17 3

Spoustu moderních guru, lifestylových časopisů, televizních programů i knih propaguje výhody zpomalení hektického tempa každodenního života. Abychom vám s tím pomohli, najdete v této knize pečlivě vybrané předměty a doplňky, která vám nejen umožní správně relaxovat, ale také se zbavit neustálého spěchu. Převezměte kontrolu nad svým životem a udělejte si ho radostnější. Vraťte se zpět ke kořenům, objevte krásu pomalejšího tempa, které vám přinese uspokojení, relaxaci, užívání si přítomného okamžiku a sdílení s vašimi blízkými.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Tools for Slow Living: A Practical Guide to Mindfulness & Coziness , 2017


více info...

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
06.02.2024 4 z 5

Krásně zpracovaná kniha s příhodnými obrázky vždy k danému tématu. Moc se mi líbil tento citát: "Čtenář, než zemře, žije tisíce životů. Člověk, který nikdy nečte, žije jenom jeden." americký romanopisec George Raymond Richard Martin.

Ďumbierka
21.03.2022 4 z 5

Mne osobne sa táto kniha veľmi páčila. Je jednoducho a krásne spracovaná. Fotografie majú dušu a aj texty a popisky sa mi páčili.

Milá aj ako darček, alebo len tak sebe pre radosť.

Myslím si, že ak niekto naozaj žije veľmi hekticky, tak aj takáto jednoduchá knižka mu môže aspoň vnuknúť iný obraz a spôsob, ako sa dá spomaliť aj dnes. Či naozaj aj vďaka knihe spomalí, tak to už je na dotyčnom, každý na to musí aj tak prísť sám.

Minimálne vie však táto kniha pohladiť dušu a aj oči sa pokochajú.


ladyfromskye
10.10.2019 4 z 5

Knížka, která potěší hlavně oko čtenáře, ale kdo ví, třeba někomu opravdu pomůže zpomalit jeho hektický život. Za mě je to ale knížka na jedno přečtení nebo prolistování.

Kniha Slow Living - Radosti klidného života je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x