Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím

Síla mysli -  Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426877/bmid_sila-mysli-jak-se-naucit-pracovat-s-XVO-426877.jpg 4 75 12

Ať už toužíme po naplňující práci a bohatství nebo usilujeme o osobní štěstí, vyrovnanost či vnitřní svobodu (anebo chceme skloubit obojí), klíč k úspěchu je vždy v naší hlavě, v naší vědomé a podvědomé mysli. V knize Síla mysli, která patří mezi klasiku ve svém žánru, John Kehoe popisuje účinné, praxí ověřené nástroje, jak změnou myšlení změnit svůj život a vzít svůj osud do vlastních rukou. Naše mysl vytváří naši realitu. Je jenom na nás, zda tuto skutečnost přijmeme, či nikoli. Můžeme svou mysl nastavit tak, aby pracovala pro nás, nebo ji můžeme ignorovat a dovolit jí, aby nás brzdila. Buď se staneme jejími pány, nebo zůstaneme jejími otroky. Vždy sklidíme to, co jsme zaseli. Naše mysl je jako zahrada, o niž můžeme pečovat, nebo ji zanedbávat. John Kehoe, jehož kreativní program využívají tisíce lidí na celém světě, nás učí, jak se stát zahradníky své mysli a proměňovat své cíle a sny ve skutečnost. Knížka Síla mysli nám umožní osvojit si celou řadu praktických dovedností a návyků, jako například: - zbavit se negativních představ a přesvědčení, která nás omezují - přeprogramovat svou podvědomou mysl tak, aby nás přestala brzdit v rozvoji - efektivně používat vizualizační techniky - vylepšit svůj sebeobraz - interpretovat svoje sny - vybudovat si „vědomí blahobytu“ - vytvářet a udržovat naplňující vztahy.... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Rybka Publishers
Originální název:

Mind Power into the 21st Century


více info...

Přidat komentář

Naďa2411
01.04.2024 3 z 5

Kniha má velmi pěknou obálku. Je určena pro ty, kteří chtějí změnit způsob myšlení, způsob uvažování. Základem všech těchto seberozvojových knih, které slibují, jak posílit své sebevědomí, je mít se rád, správně si přát a umět odpouštět a přijímat, to co se stalo. Tato četba je poslední dobou doporučená a moderní, protože jsme neustále pod silným tlakem, stresem, který ovlivňuje hlavně naše zdraví, vztahy v rodině, v zaměstnání. Je na každém z nás, jak jsme silní, jak jsme ovlivněny výchovou rodičů, dobou a systémem. Za mě kniha průměr, protože já osobně se více přikláním k přírodě, sportu tj. má duševní hygiena, v nich si já vědomě i podvědomě posiluji a zvyšuji své sebevědomí.

pani_ari
04.09.2023 5 z 5

Pan John dí jen a jen pravdu. Přehledný průvodce lidskou myslí. Teď už jen dané techniky začít praktikovat a začnou se dít zázraky.


Péťa.Š
18.03.2023 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, je čtivá a zajímavě zpracovaná. Líbilo se mi, že tam jsou různé příklady, díky tomu to dobře pochopíte.

Lily101
01.07.2022 4 z 5

Pro osoby, které se nikdy s danou tématikou nesetkali, je to podnětná kniha a věřím, že u nich dosáhne na plný počet hvězdiček v rámci hodnocení.

Já knihu četla dnes (ano, dá se za jeden den přečíst a moc doporučuji číst ve vlaku, pokud cestujete delší dobu-dokonce i to zpoždění vlaku jsem skoro nezaregistrovala, neb jsem prostě četla a snažila se z knihy něco nového dozvědět). Aktuálně jsem v situaci, kdy mám spíš pesimistické rozpoložení (pozn. měla jsem těžký měsíc červen) a kniha mě z tohoto rozpoložení sice nedostala, ale jistým způsobem pomohla v duchu: “problémy = příležitosti”. Vyzkouším i pár cvičení z knihy, ale s tím-dle autora- nejvíc zásadním cvičením mám ten problém, že mi nikdy nepřineslo pozitivní výsledky, ba spíš naopak (a to jsem bezmezně věřila, že se mi sen splní, tak jak autor uvádí, že je to třeba). Líbí se mi popsání afirmací s praktickým návodem (zatím jsem se s tak dobrou formou podání, jak afirmaci vytvořit a používat nesetkala; nyní tedy konečně vím, zatím teoreticky, co a jak).

#prvniknihacervenec

sabi.tanzer
15.09.2021 5 z 5

Kniha mne mile překvapila. Popisuje různé techniky stručně, jasně a naprosto dostatečně. Již jsem podobných knih četla několik, i tak mohu Sílu mysli doporučit. Vhodná pro začátečníky i pro pokročilé. Za mě plný počet hvězd! :-)

DreamerX9
23.05.2021 3 z 5

Zajímavé a inspirativní myšlenky ale je to spíš takový spirituální návod na věci z běžného života nic nového ale zas důležité připomenutí hodnot a lásky k sobě samému :)

Kachčenka
02.03.2021 5 z 5

Přečetla jsem už nespočetně knih na stejné nebo podobně téma. V této knize jsou jasné návody na to, jak se svou myslí pracovat. Krásně uspořádané a shrnuté to, co funguje tak, aby to pochopil i začátečník. Děkuji za tuto knihu.

Chytuš
27.12.2020 3 z 5

Oceňuji jasné a srozumitelné členění knížky - pro někoho, kdo se s danou problematikou (ovlivňování reality vlastním myšlením) teprve oťukává, naprosto skvělé. Pokud je to tedy váš případ, klidně si k mému hodnocení jednu až dvě hvězdičky připočtěte. Já od knížky čekaka, že se dozvím něco nového, to se ale nestalo. To je ale můj čistě subjektivní pohled, rozhodně netvrdím, že knížka nemá čtenářům co nabídnout...

Pravím vám: "Každému, kdo má, bude dáno; kdo nemá, tomu bude odňato i to, co má." - Lk 19,26

katerina2241
28.08.2020

Srozumitelně napsaná knížka o fungování naší mysli. Myslím, že hodně z nás se v mnoha informacích najde a dojde k zajímavým "aha momentům". Knížka mi udělala radost a dodala energii. Určitě doporučuji.

knihyKeMne
10.03.2020 5 z 5

Samé známé myšlenky a návody, tedy pro mě takové opáčko. Oceňuju komplexnost publikace - ukazuje různé přístupy a oblasti, jak ovlivnit svůj život změnou myšlení, přehledně seřazené do navíc přehledně pojmenovaných kapitol (Vizualizace, Afirmace, Sny, Sebeuzdravování aj.). Tohle je super příručka, kterou ráda obohatím svou knihotéku.

hokaca
19.01.2020 5 z 5

Jednoduše napsané pravdy a postupy. Je jen na každém, jak je aplikuje do života. Určitě to není kniha dočíst a odložit....

baty
04.01.2020 4 z 5

Po přečtení knihy jsem chvíli zůstala sedět a snažila jsem se vstřebat všechno, co bylo obsahem knihy. Pomalu začínám vidět svět kolem sebe trochu jinak. Uvidíme, jestli a jak mi půjde žít podle rad, které jsem si přečetla...

Štítky knihy

psychologie vědomí podvědomí rozvoj myšlení

Autorovy knížky

John Kehoe
kanadská, 1934
2019  86%Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím

Kniha Síla mysli - Jak se naučit pracovat se svým vědomím a podvědomím je v

Právě čtených16x
Přečtených110x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených12x
Knihotéce55x
Chystám se číst117x
Chci si koupit74x
dalších seznamech1x