Sexy sázka

Sexy sázka https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529789/bmid_sexy-sazka-659d18b8637ad.jpg 4 2 1

Všechno začalo nevinnou sázkou mezi třemi kamarády. Ten, který získá přitažlivou Antonii, vyhraje lukrativní cenu. Kdo by odolal? A tak začíná hra. Ani jeden z nich netuší, že získat hlavní cenu nebude jednoduché. Tajemná kráska není žena, která se dá jen tak chytit na sladké řeči a laciné triky. Kromě toho nad ní visí tajemství, které chtějí minimálně dva rozluštit. Čemu se věnuje, když není ani s jedním z nich? Co skrývá ve svém velkém domě? Možná něco nebezpečného? Ačkoli Antonie vypadá křehce a nevinně, zdání může občas klamat. Nikdo ze zúčastněných nehraje podle pravidel, dokonce ani trofej sama. Možná nemá ráda povrchní triky, ale co když to, o co hrají, už dávno ztratili?... celý text

Pro ženy Literatura slovenská Erotika
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Sexy stávka


více info...

Přidat komentář

monika0181
23.04.2024 3 z 5

Bohužel nenadchlo.
Dojem z knihy byl takový, že je snaha o to šokovat, napsat erotický příběh bez hranic.
Jenže působilo to na mě jako by autorky byly puberťačky, které se rozhodly sdělit světu něco kontroverzního a z jejich pohledu dospělého.
Knihu jsem přečetla za jedno dopoledne. Ale nevěřila jsem knize ani slovo. Emoce se na mě nepřenesly. Dojem to dělá nedotažený. Největší emoce, co kniha vzbudila je snaha šokovat?
Kniha poputuje dál, v knihovně nezůstane.

Autoři knihy

Kristína Ježovičová
slovenská, 1984

Kniha Sexy sázka je v

Přečtených4x
Knihotéce3x
Chystám se číst21x
Chci si koupit14x
dalších seznamech1x