Sex podivuhodný a záhadný

Sex podivuhodný a záhadný https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259629/mid_sex-podivuhodny-a-zahadny-VT9-259629.jpg 4 4 1

Znáte někoho, kdo se nezvykle vzruší, když slyší projev nebo kázání? Vypadá to, že má homilofilii. Pak tu jsou formikofilové, které vzrušují mravenci, a to nemluvím o hierofilech, kteří mají zvláštní vztah k náboženským předmětům. Většina z nás si myslí, že jsme trochu normálnější než tihle, ale slyšeli jste o normofilii, posedlosti napodobováním...? Dr.Stephen Juan ve své čtvrté knize o podivuhodném a záhadném lidském těle mluví otevřeně o patrně nejzajímavějším tématu, které se týká lidského života. K čemu je vlastně sex? Je pravda, že muži mají silnější sexuální nutkání? Mohou ženy, které propadly nakupování šatů, být parafiličkami? A jak to je s muži, kteří jezdí v rychlých vozech?... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

The Odd Sex: Mysteries of Our Wierd and Wonderful Sex Lives Explained , 2001


více info...

Přidat komentář

kamibe
31.07.2015 4 z 5

Knihy podobného rázu se nedají číst najednou, ba ani postupně. Dají se číst, alespoň pro mne to je nejpřijatelnější způsob, jedině jakýmsi náhodným otevíráním nebo plánovaným listováním.
Některé zajímavosti si možná člověk jen přečte a zapomene, některé si zapamatuje, protože ho nějak osloví, ale pořád to je vlastně jenom velmi obsáhlý výčet zajímavostí.
Jako nejprospěšnější mi připadala kapitola 23, konkrétně strany 225 až 228, neboť se tu popisuje způsob, který by mnohým ženám (a samozřejmě párům) učinil život mnohem krásnější. Nejspíš známe některé obligátní pozice, ale do doby, než jsem si prolistovala tuto knihu, jsem o pozici CAT neslyšela zhola nic.