Sedm duchovních zákonů úspěchu

Sedm duchovních zákonů úspěchu https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48559/sedm-duchovnich-zakonu-uspechu-48559.jpg 4 41 5

Autor vysvětluje duchovní zákonitosti, jejichž dodržování umožní člověku harmonický a úspěšný život.

Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Seven Spiritual Laws of Success: A Practical Guide to the Fulfillment of Your Dreams


více info...

Přidat komentář

Jana_Hlus
23.09.2019 4 z 5

Překvapivě dobrá "biblička" pro mírně pokročilé v hledání sebe sama. Měla jsem ji půjčenou z knihovny, ale nakonec mě oslovila tak, že jsem si ji koupila a vždycky, když tápu, tak se k ní vracím (4/5).

hlx.slayer
20.08.2019 3 z 5

jednoduché, krátké, dobře čtivé, nemělo by v knihovně chybět pro občasné zopáknutí ;)


sira
11.09.2016 4 z 5

Kniha sice obsahuje základní informace, jak dosáhnout úspěchu a celkové harmonie jak sám se sebou, tak i s ostatními, ale je psaná celkem zbytečně složitě. S většinou věcí souhlasím, i když si myslím, že velká část rad je pro nás těžko realizovatelná (např. nemluvit několik dnů), ale proč ne... Jinak s autorem u pár zásadních věcí nesouhlasím především u toho, jak radí že se máme rozhodovat i v souladu s ohledem na štěstí svého okolí. Každopádně to je pouze můj názor, jinak kniha určitě stojí za přečtení a každý si udělá názor sám:-)

Danafantom
20.09.2015 4 z 5

Zákony jsou napsány stručně, ale jasné to může být podle mého jen tomu, kdo se o duchovní témata už nějakou dobu zajímá, jinak bych řekla, že se ztratí přinejmenším v termonologii. Je to spíš shrnutí autorova učení.

mariva
20.12.2012 5 z 5

Zajímavá malá knížečka, určitě stojí nejen za přečtení, ale hlavně za zamyšlení a zavedení popsaných metod do svého života.