Se psem mě baví svět

Se psem mě baví svět https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351090/bmid_se-psem-me-bavi-svet-wjw-351090.jpg 5 41 18

Ahoj, jsem pes. Narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazel. Za všechnu tuto službu získáš mé srdce. Nikdo tě nebude milovat víc než já a ani vteřinu nebudu váhat položit za tebe svůj život. Vždycky když v životě prohraješ, já tě budu vítat jako vítěze. Svůj domov udělám i tvým domovem. Tak nějak nás vidí naši pejsci. A jak je vidíme my? Všichni jsme se spojili do jednoho velkého příběhu Se psem mě baví svět. Marta Kubišová, Richard Genzer, Ivan Mládek, Lukáš Pavlásek, David Kraus, Veronika Žilková, Robert Kodym… Koupí této knížky přispějete na záchranu pejsků, kteří neměli tolik štěstí jako hrdinové této knížky.... celý text

Přidat komentář

aljoska83
06.02.2024 5 z 5

Krásné příběhy, vydařená kniha.

Sabča817
28.02.2021 4 z 5

Příběhy a básně o psech napsané populárními osobnostmi. Některé se mi líbily více, některé méně. Dobře se čte. Prostě taková oddychovka na 1-2 dny.


Pavlína197
02.07.2020 4 z 5

Některé povídky byly opravdu dobré, jiné jakoby byly psány jen pro splnění úkolu. Ale ráda čtu o psech, takže mě knížka bavila. Moc se mi líbily ilustrace Weroniky Gray.

blackoutzuzi
12.05.2020 3 z 5

Kniha plná historek od známých osobností o jejich čtyřnohých miláčcích. Ideální na dovolenou nebo na sobotní poobědové chvilky. Čtivá kniha s pěknými ilustracemi i obsahem, ale nejsou to příběhy, ke kterým bych se v budoucnu chtěla vrátit. Spousta historek na mě působila spíše jako terapie pro samotné autory - mohli zavzpomínat na své pejsky, kteří je už opustili a oni mohli tímto způsobem vyznat svou lásku a poděkovat jim za jejich věrnost. Jo, podle mě tato kniha dala mnohem víc samotným autorům, než čtenářům. Největším plusem knihy je skutečnost, že její koupí čtenář přispěje na záchranu pejsků.)

Naira
21.08.2019 4 z 5

Čtivé příběhy pro milovníky pejsků. Přiznávám se, že ne u jednoho příběhu mi ukápla i slza. Lákavá je obalem i obsahem obohacené o pěkné ilustrace.

popeluška
18.08.2019 5 z 5

Kniha se moc povedla.Příběhy jsou každý jiný a to mě bavilo.Krásné obrázky ke krásnému čtení, co víc si přát.....

katka639
03.11.2018 4 z 5

Úžasná kniha pro milovníky pejsků. Některé příběhy bych z knihy úplně vyškrtla, za to srážím hvězdičku. Jinak nádhera.

Ďumbierka
29.08.2018 5 z 5

SE PSEM MĚ BAVÍ SVĚT
Toto bola podarená knižka. Naozaj pre milovníkov psov. Plná poviedok, príbehov a básničiek. Plná nádherných, naozaj skvostných ilustrácií, vďaka ktorým ju milujem ešte viac. Je pravda, že nie každý príbeh alebo báseň ma zaujali, no niektoré ma rozplakali a pri iných som mala hrejivý pocit na srdci. Jednoducho má kniha u mňa 5* z 5tich, lebo ja som psíčkar telom aj dušou. A kúpou tejto knihy prispejete na záchranu psíkov, ktorí zatiaľ nemali také šťastie ako niektorí iní a ako hrdinovia knihy.

JulietRocks
15.07.2018 5 z 5

Kdyby nám knihu sestřenka všem nekoupila k Vánocům, nikdy bych se k ní nedostala. Takže jsem za tenhle vánoční dárek moc ráda. :) Kniha mě neuvěřitelně bavila, je pravda, že jsou tam příběhy lepší a horší, ale celkový dojem ty horší nezkazí. ;) Je úžasné, jak někteří herci nejen umí dobře hrát, ale i psát (Vanda Hybnerová u mě vede na plné čáře!). :) Naopak příspěvek Ivana Mládka bych z knihy úplně vyřadila - pro psí milovníky takovýhle hnus nemá co dělat.

Verika
06.05.2018 5 z 5

Příběhy od známých osobností. Některé obzvlášť povedené. Ilustrace jako živé.

medlovice
14.02.2018 5 z 5

Moc hezky se to čte. Krátké povídky a radostech i starostech a nádherné ilustrace. Nikdy jsem psa neměla. Právě proto ke mě doběhne každý pes a každého podrbu a pohladím.

perivolli
24.01.2018 5 z 5

Krásná kniha...

katka.oo
24.01.2018 5 z 5

Moc krásné a milé příběhy o pejscích, nádherné ilustrace. Kniha potěší oko i duši. Díky!

čef
16.01.2018 5 z 5

Tenká knížka na dvě hodinky čtení krátkých povídek, veršů a fotografií o našich psích kamarádech od známých herců apod. Pravda, ne všechny mají super kvalitu, jsou na mne až příliš umělecky rozevláté, ale všechny milé a pozitivní. V tom vyniká zejména povídka Igora Chauna, ale jsou zde i jiné stejně zajímavé. Potěší i amatérské, ale i velmi dobré psí verše - nejvíc samozřejmě text Petera Nagye "Psi sa bránia útokom".

hellena1523
26.12.2017 5 z 5

Drtivou většinu příběhů/vzkazů/dopisů jsem obrečela. Je dojemná a každého pejskaře musí tutově chytit za srdce.
Kromě toho je nádherně ilustrovaná. Jediné, co se mi opravdu nelíbí je obálka (volila bych taktéž raději ilustraci, než fotomontáž nebo jak to nazvat).
Ale celkově mám z knihy moc dobrý pocit. Ještě k tomu jde výtěžek na opuštěné pejsky, takže doporučujeme všemi dvaceti prsty + 4 tlapkami :)

alnahu
13.12.2017 5 z 5

Také mě tato kniha oslovila, je plná psí lásky k jejich páníčkům a obráceně. V knize nás seznámí známé osobnosti se svými pejsky, kniha je pěkně ilustrovaná a jsou v ní také fotky některých pejsků. Nejvíce mne oslovil a pobavil příběh psa Huga a jeho páníčka Davida Krause. Jeho Hugo se narodil v pátek třináctého ,jako jeho páníček a ve stejném znamení a proto mají k sobě tak blízko. Každý pes je něčím výjimečný a nenahraditelný. Veselá pěkná kniha.

rarášek
30.11.2017 5 z 5

Nádherná knížka s příběhy a básněmi, které mě rozesmály, dojaly, potěšily, ale i rozesmutnily a rozplakaly. Líbilo se mi, že jsem se něco dozvěděla o Máně z Ulice, nebo že Geňa má psy. :D Ilustrace jsou také moc povedené a jsou krasným doplňkem knížky. Psi jsou nádherná stvoření, měli bychom si jich velmi vážit. :)

Rodaw
30.10.2017 5 z 5

Miluju poselství této knížky ♥