Skandál ve Skotsku

Skandál ve Skotsku https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76171/bmid_skandal-ve-skotsku-6S5-76171.jpg 4 50 6

Scandalous série

< 2. díl >

Jack Haines, hrabě z Lambourne, prchá z Londýna do rodného Skotska, aby se vyhnul trestu za falešné obvinění, podle kterého se dopustil cizoložství s princeznou z Walesu. Má v patách kálovské pronásledovatele, kteří ho chtějí bez milosti eskortovat zpět a předat anglickým soudům, čehož se Jack jako Skot důvodně obává. Ale ani domovina ho nevítá vlídně - aby si zachránil život, musí se podvolit podivné hře a podle starého práva se na zkoušku na jeden rok oženit...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Highland Scandal , 2009


více info...

Přidat komentář

Senza Jenka
17.02.2024 3 z 5

Začíná to akčně i celkem vtipně. Carsonovo chování je těžko vysvětlitelné, Newton vypadá zajímavě. Pak se několik desítek stran všechno točí kolem nevychovanosti Charlotte, nesmyslných požadavků jejích i Lizziiných a nepochopitelného chování Jackových strážců.
Zbytek se tak nějak rozplizne a konec je nechutně patetický.

petulkapeta
30.08.2023 5 z 5

Nevim jestli to bylo tím, že jsem už dlouho o Skotech nečetla nebo samotným přiběhem, ale byl skvělý. Oba hlavni hrdiny jsem si zamilovala, jen jsem litovala že příběh její sestry a Newtna tam nebyl víc rozepsán.


ariel platto
19.06.2019 5 z 5

Hlavní hrdina mě bavil celou knihu a jen kvůli němu dávám plný počet *

havrmoni
03.12.2016 3 z 5

Příběh nebyl špatný,ale vadila mi hrdinka. I přesto, že byla silná a o všechno se dokázala postarat,byla mi protivná. Věčně vzteklá a nevěděla koho by,jednoho si vybere a diví se,že ten druhý se chová jak se chová? Víc mě zajímala její sestra. Možná mìň keců kolem a bylo by to za víc *.

avad
27.03.2013 1 z 5

Příběh románu mě moc nezaujal.

Oter
14.01.2012 3 z 5

Kniha o změně muže z zhýralce na milujícího manžela a emancipované ženy na vzornou manželku. Příběh není špatný, ale krapet přitažený za vlasy. Rozdhodně ale knihu nedoporučuji ženám, které podobné románky čtou kvůli peprným milostným scénám - těch se v knize nedočkáte (nebo dočkáte, ale nejsou dobře popsané). :D