Tajemství skrytého kláštera

Tajemství skrytého kláštera https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418654/tajemstvi-skryteho-klastera3fH4in-I0r-.jpg 3 43 6

Sága rodu zlatokopů série

< 4. díl >

Eva Irvingová odjíždí se synem a přáteli na dovolenou. Příjemná cesta se nečekaně promění v nebezpečné dobrodružství: celá skupina je unesena do starého kláštera uprostřed divokých hor. Únosci trýzní své oběti v podivném koncentračním táboře a vyděšená skupina přátel svádí zběsilý boj o zdravý rozum a holý život. Zdá se, že opuštěný klášter skrývá podivné tajemství a že vyluštění jeho záhady může být cestou na svobodu.... celý text

Přidat komentář

genie
12.12.2021 3 z 5

Moje druhá knížka od tohoto autora - a zase kniha, kterou prokládá filosofickými a náboženskými úvahami. Svůj smysl asi měly, ale na mě to bylo tentokrát příliš. Jinak se mi zápletka i postavy líbily.

Nenu
23.03.2018 5 z 5

Skvělá knížka ... nemám co dodat


Bradavička
16.06.2017 1 z 5

Tak bohuzel na tuto knihu nemam zaludek, na me prilis drsne a sadisticke, odkladam po 130 stranach....

janesy
02.04.2017 3 z 5

Ano, jak říká níže Dormar, kniha není špatná ale ani zázračná. I já jsem filosofické pasáže, které byly někdy i na 5 stranách přeskakovala, zrovna tak myšlenky autora o jiných náboženstvích apod. Šla jsem pouze po ději a osudu hl. hrdinů. Čím více čtu další knihy téhle série, tím více se autor zabývá myšlenkami o bytí či nebytí, smyslu života......o těchto tématech by měl napsat myslím samostatnou knihu a nezahlcovat tím vlastní děj knihy. Jak se říká "všeho s mírou...."

Lucik666
24.03.2017 1 z 5

Nevím co si o té knížce mám myslet. Nebavilo mě to. Ani trochu. Ze začátku možná ano, pak už méně a v půlce jsem si říkala, že je to ztráta času. Nevím, jak to dopadlo a upřímně, mě to ani nezajímá. Některé popisy osudů postav byly tak rozvleklé, že jsem přeskakovala řádky a místy i listy, abych se pohnula dál. Nikdy více. Od tohoto autora si už asi nic nepřečtu. Jeho styl není pro mne.

Dormar
10.09.2014 4 z 5

Knížka přečtena na dovolené. Není to ta nej knížka co jsem kdy četla, ale není špatná.