Rozesmátá zahrada

Rozesmátá zahrada https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203972/mid_rozesmata-zahrada-ZUH-203972.jpg 5 4 2

Tak jako si na zahradě můžete postupně přivonět k nejrůznějším květinám, můžete si v téhle knížce stránku po stránce přečíst spoustu veselých básniček o květinách, stromech, keřích a houbách. Listovat touto bohatě ilustrovanou knihou je jako rozeběhnout se po pestré zahradě.

Přidat komentář

milamarus
28.01.2024 4 z 5

Další veršovaný úlovek, určený především předškolákům, přinesený včera z knihovny na Smíchově. // Rým básniček je bez výjimky sdružený, ilustrace hodně barevné, místy nezapomenutelné (např. v hrnci se koupající brokolice nebo žíznivý lopuch). Líbí se mi. :-) // Tím spíš, že se s ním vypravíte nejen na zahradu, jak avizuje název a anotace shora, ale i na louku, do lesa a mezi stromy.
...že poznáte, jak živá atmosféra všude panuje, že fantazii se při tvorbě meze nekladou, že čeština je bohatý jazyk, v němž se pod jedním slovem skrývá několik významů.

Dávám čtyři hvězdičky.

muchomurka
28.08.2020 4 z 5

Vůbec mě nezaujala vizuálně, chtěla jsem ji v knihovně nechat. Ale pak jsem si řekla, že to zkusím a byla jsem mile překvapena. U první jsem si říkala "Co to jako je?", ale pak dobré. Veselé, vtipné a neotřelé básničky. Až teda na ty ilustrace, achjo.


Štítky knihy

zelenina stromy česká poezie lesní rostliny

Kniha Rozesmátá zahrada je v

Přečtených5x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x