Rituály šťastné rodiny

Rituály šťastné rodiny https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483803/bmid_ritualy-stastne-rodiny-JTi-483803.jpg 5 23 8

Průvodce šťastným dětstvím a naplněným mateřstvím. Rituály, tradice, drobné radosti. Abychom si tento vzácný čas spolu užívali. Pro nastávající rodiče, pro rodiny s malými dětmi, pro všechny mámy a táty, kteří už nechtějí, aby jim dny splývaly a mizely.

Přidat komentář

Sandalkar
03.02.2024 3 z 5

Krasne fotky, libe tema. Recepty sesbirane od sikovnych kucharek.
Nicmene jsem posmutnela, ze kde nosi darky Jezisek, tam se detem lze. Pritom opar stran jinde se autorka rozplyva nad skritky v lese a sama pise, ze...vzdyt kdovi, jak to s nimi je. Velikonoce jsou svatky biti. Vlastne mi chybelo jen zoskliveni Mikulase, Certa a Andela.
Vse je o mire a citu vysvetlit to detem. Vse jsou tradice naseho prostoru a je na nas v jake podobe je predame dal (citlive zpracovano napr. u Hanky Zemanove v Rytmu roku). Tohle mi tu knihu proste schodilo dolu. Jinak moc mile cteni.

Ei.leen
16.02.2023 4 z 5

Knížku jsem si pořídila, abych do naší rodiny vnesla víc tradic, rituálů, spojení s přírodou a ročními obdobími. Autorku sleduju na Instagramu už delší dobu, vždy mě inspirovala v hledání každodenních malých radostí, respektive jejich uvědomování a prožívání na plno. Knihy moc nekupuju a už vůbec je nehromadím. Tuhle jsem chtěla mít v knihovně jako jednu z těch, ke kterým se budu vracet. Splnila má očekávání, jen jednu věc chci podotknout. Občas na mě některé povídání působilo trochu naivním dojmem a jakoby nabarvené na růžovo. Třeba nějaké těžší období s dětmi se vždy rázem změnilo jen změnou úhlu pohledu. Což se určitě může dít, jen tady jakoby to bylo úplně snadné a samozřejmé. Ale tím nechci říct, že to tak autorka nemůže mít. Je pravda, že na mě působí takovým snovým dojmem víly. Tak proč vlastně ne.


muchomurka
16.01.2023 4 z 5

Tahle knížka mi sedla do nálady. Hodně mi pomohla už jen předmluva o tom, že některé dny jsou boží a některé prostě stojí za houby. Čtení jsem si užívala, zpomalila jsem, inspirovala se nápady. Občas mě tedy přepadl smutek, že toho nedělám dost, nejdu správnou cestou. Ale nakonec jsem došla k závěru, proč se porovnávat? Dělám si to po svém a jsem spokojená. A touto knihou se budu inspirovat a nechám se jí pohladit po duši, ale ne stresovat. Vždyť je to úplně jiná rodina.

grillica
29.06.2022 5 z 5

Kniha na mě vyskočila někde na internetu, asi jsem na začátku těhotenství víc googlila:) Nejenom že je nádherně zpracována, od obálky, přes fotky, písmo, v každém detailu. Hlavně je plná hezkého povídání, že dětem opravdu stačí ty malé každodenní jednoduchosti a rituály, něco tvořit nebo zkrátka jen tak být spolu. Navíc jsem díky knížce objevila samotnou Ester a její instagramovy účet @esterbezdek, který hladí po duši v každém příspěvku, byť tam často řeší i nelehká témata spojena s mateřstvím, ženstvím, rodičovstvím. Děkuji Ester, opravdu. Jste pro mě velikou inspiraci.

Vladii
01.03.2022 5 z 5

Nádherná kniha. Při čtení jsem cítila takový klid, pohodu a radost. Kniha přináší tipy na rodinné aktivity a rituály, návody, recepty, které hned budete chtít vyzkoušet.:) Je psána citlivě, s moc hezkým přístupem k životu a rodině. Úplný balzám na duši, její čtení pro mě bylo vždy příjemným zastavením v dnešní uspěchané a přetechnizované době. Kniha je doplněna opravdu nádhernými ilustracemi a fotografiemi plných emocí a příběhů. Jsem moc ráda, že jsem tuto knihu objevila.

poetree
24.02.2022 4 z 5

Milé, pěkné, jako by si člověk listoval instagramem :-) Bavilo mne to, trochu inspirovalo.

dangerkriss
01.12.2021 5 z 5

Knížka, která si zaslouží spoustu pozornosti. Nádherné ilustrace, nápadité i "obyčejné" tipy na rodinné rituály. Osobitý styl psaní. Líbí se mi, že jsou v knize recepty, návody. Ideální pro rodiny s dětmi, pro které byla primárně napsaná. Doporučuji!

Dsenbi
01.12.2021 5 z 5

Tahle kniha za to stojí. Je plná originálních nápadů, jak obohatit život v rodině o neobyčejné maličkosti. U nás teď třeba létá narozeninová víla.
Ester je upřímná a pravdivá a z autogramiády na mě působila taky jako taková malá víla.
Tohle přesně bude ta knížka s láskou ohmatanými listy, od mouky, kakaa a kávy...

Autorovy další knížky

2021  93%Rituály šťastné rodiny
2023  95%Andělka: ze života jedné holčičky

Kniha Rituály šťastné rodiny je v

Právě čtených2x
Přečtených31x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených1x
Knihotéce14x
Chystám se číst51x
Chci si koupit41x
dalších seznamech1x