RESTART - Jakmile stisknete tlačítko, není už cesta zpátky...

RESTART - Jakmile stisknete tlačítko, není už cesta zpátky... https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358162/bmid_restart-jakmile-stisknete-tlacitko--FMP-358162.png 2 13 13

Je konec srpna roku 2014. V mém životě začíná období, kterému v duchu říkám restart. Čtyřicítka na krku a já stojím úplně na začátku „nového“ života. Můj starý život už neexistuje, zhroutil se jako domeček z karet. Jde o to, že už to prostě dál nešlo… Rozpadlo se mé dlouholeté manželství. Odstěhovala jsem se do nového bytu. Je docela hezký, jen… není to můj domov, všechno je v něm pro mne neznámé a cizí. Jsem obklopená samými krabicemi. Netuším, kde máme hrníčky na kafe a kam jsem to jenom dala čisté spodní prádlo? Jsem si jistá, že to nejdůležitější jsem nastrkala do jedné jediné… akorát nevím, do které. Opustila jsem zaměstnání a musím si hledat jinou práci. Nemám tušení, co bych chtěla dělat, co by mne naplňovalo a bavilo. Mám takový neodbytný pocit, že na tom vlastně ani tolik nesejde. Spíš si říkám, jestli najdu takovou práci, abych vše sama dokázala utáhnout. Zjistila jsem, že lidé, které jsem považovala za přátele, vlastně tak úplně přátelé nejsou. Protože kdyby ano, někdo z nich by se přece zajímal, jak mi je. Jestli zvládám… jestli se nepotřebuji vypovídat. Nebo jen prostě s někým být. Udělali by to, i když by tak úplně nechápali všechna má rozhodnutí… nebo ne? A tak neběžím radostně vstříc novým zítřkům. Necítím se šťastná a plná energie. Nebudím se s radostí do každého nového rána. Jsem spíš strašlivě unavená a osamělá…... celý text

Přidat komentář

Kristulda
08.04.2020 3 z 5

Představovala sem si pod touto knihou uplně něco jiného. Kdysi sem si ji chtěla koupit, ale pak z toho sešlo, teď se mi do ruk dostala náhodou. Ćlověk, ktěrý něco prožil, se v té knize najde, měla sme nehezký život a dost sem se v některých usecích poznávala. Sranda je, že knihu mi pujčila kamoška, která by ten restart měla udělat.

PETRA1975
30.03.2019 odpad!

Kniha bohužel nic moc,na to,že je dražší,tak není čtivá,stále dokola se píše to samé,prostě velké zklamání!


ditul
05.03.2018 3 z 5

Je to deníček ženy, pro kterou byl odrazovým můstkem rozvod.. čekala jsem, od jejího příběhu mnohem víc.. Čekala jsem, že když je to RESTART, tak to bude pozitivní, naopak je spíše kniha plná smutku... Přitom její články na internetu čtu ráda.

Anceroh
24.02.2018 3 z 5

Trochu zklamání. První polovina knihy byla převážně o pláči a lahvi vína. Druhá část už měla lepší spád. Nic méně jsem očekávala jisté informace, které jsem se v knize nedočetla. Možná bych do názvu napsala, že se jedná o deník jedné ženy.

ErikaJ
19.02.2018 1 z 5

Původně jsem se domnívala,že knížka, už podle názvu, by člověka měla nakopnout,vlít do něj novou energii a dát mu sílu bojovat v nelehkých životních chvílích...Očekávala jsem,že spisovatelka bude popisovat svoje strasti a bolístky,ale tolik pláče,zbytečného hroucení se, řešení, zda-li sem dobrá matka nebo nejsem, věčná sebelítost,to uz člověka po pár stránkách začne otravovat.Ke konci jsem se už i těšila,že bude konec a já se té plačtivé hrdinky v knížce zbavím.

TamaraKrejčí
24.10.2017

Koukám, že kniha ještě nemá popisek a moc se tomu divím. Protože v samotné knížce než jsem se prokousala, úvodní stránkou, věnováním, prohlášením, předmluvou, a úvodem...a po sléze jsem se přímo v textu dozvěděla, že je spisovatelka dokonale připravená na vše, že i kurzem jak prodat svou knihu prošla..tak se divím této nedokonalosti.
Za mě, přečteno a není to ani OK...nebylo to čtivé a závěru, nezávěru jsem se prolistovala.

Štítky knihy

deníky psychosomatika

Autorovy další knížky

2017  45%RESTART - Jakmile stisknete tlačítko, není už cesta zpátky...
2017  58%Posloucháte svoje tělo? aneb Na slovíčko s nemocí
2007  0%Zdravotnická psychologie - teorie a praktická cvičení