Tajemný miláček

Tajemný miláček https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76300/bmid_tajemny-milacek-1Q7-76300.jpg 4 16 4

Regency - veteráni série

4. díl >

Volné pokračování Nevšímavého poručníka. Slečna Verity Harcourtová, energická a trošku svéhlavá mladá dáma, se dosud nezabývala hledáním manžela, protože měla až v příliš živé paměti, jakou bolest zakoušela před pěti lety, když před ní dal Brinley Carter přednost jiné. Shodou náhod se s ním setkává v Londýně za dramatických okolností, kdy je Brin v podezření, že by mohl být špionem. K vlastnímu překvapení zjišťuje, že ačkoliv její srdce zaujal tajemný neznámý, její city k Brinovi zcela nevyhasly a tajně si přeje jeho nevinu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Miss Harcourt´s Dilemma , 1998


více info...

Přidat komentář

vcielka
05.09.2022 4 z 5

Jedna z tých lepších v tejto sérií. Trochu sa mi zdali síce Kočišove vyznania lásky prehnané a presladené, až mi škrípali zuby a hlavne príliš veľké zaľúbenie na to, že i keď ju poznal ako decko, tak by ju mal spoznávať trochu dlhšie, aby hneď vedel, že si ju chce vziať. Ale inak pekné

havrmoni
27.07.2018 4 z 5

Pěkná oddychovka s malou špionážní ochutnávkou.


pavlinkaa
10.01.2016 5 z 5

Toto je druhý příběh od této spisovatelky který čtu a opět jsem velice spokojená. Hlavní hrdinové jsou velice příjemní lidé, kteří mě opravdu baví.Můžu říct, že jsem spokojená a těším se na další díl :)

modranka
09.04.2014 5 z 5

Zdá sa, že autorka napísala celú Regency sériu, ktorá postupuje presne za sebou. Aspoň po prečítaní niektorých častí, je dôležité, aby ste čítali poviedky podľa poradia. Prvé dve časti asi ani neboli preložené.
1. časť - The Earl of Rayne's Ward
2. časť - Lady Linford's Return


Séria je vlastne o veteránoch napoleonskej vojny, ktorý sa vracajú domov so zranením, ale ďalej pracujú v službách kráľa.