Řeč těla

Řeč těla https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18688/bmid_rec-tela-igk-18688.jpg 4 66 12

Praktická příručka seznamuje s tajemstvím řeči lidského těla a napomáhá zvládnout různé životní situace. Kniha je přehledně strukturovaná, napsaná zábavnou formou. Nezbytným doprovodem knihy jsou ilustrativní fotografie a kresby.

Literatura naučná
Vydáno: , Portál
Originální název:

The Definitive Book of Body Language , 2006


více info...

Přidat komentář

Jack Bauer
24.09.2023 3 z 5

Díky takovým knihám jsem ze sebe udělal idiota, když jsem při odpovídání na nějaké nepříjemné otázky odpovídal pravdivě, ale vzpomněl jsem si na knihu , která tvrdí nedívat se do leva nebo na místo schování nějakého předmětu a jen tak jsem se podíval ač jsem nechtěl, jen kvůli tomu, že jsem četl knihu. I když je mnohé v knize pravda, na mě to neučinkuje nebo to právě díky knize dělám. Jak sám autor v jiné knize na toto téma přiznává, každý jsme jiný a spolehnout se na tuto metodu nedá.

Amneris
23.12.2022 4 z 5

Knížku jsem četla na střední škole, když jsem psala referát na téma verbální a neverbální komunikace. Kniha se mi velmi líbila a hlavně se rychle četla :-)


LindiO_o
18.10.2020 4 z 5

Kniha mě velmi zaujala. Téma na které je napsaná mě zajímá a baví mě číst. Pomohla mi rozšířit mé znalosti a protože jsem ji četla na letním táboře, tak jsem si je mohla hnedka na ostatních otestovat :D
Mé oblíbené kapitoly jsou všechny co byly v předchozí knize a i nově přidané, především: humor a smích, interview a kulturní odlišnosti. Věci v knize mi dávali smysl a upřímně mě nenapadlo o nich pochybovat. Jsem moc ráda že k textu byli i ilustrace. Doporučuji všem co se o toto téma zajímají.

Michal2222
11.01.2019 5 z 5

Absolutně komplexní popis řeči těla, který vám mnohé napoví o emocích a úmyslech ostatních, ovšem také vašich. Bohužel nesouhlasím s některými komentáři níže, kniha je realistická a využitelná v praxi.

MorriconeTheGod
18.05.2017 2 z 5

Kdysi byly tyto knihy o řeči těla velmi oblíbené, než se přišlo na to, že to je v zásadě blbost. Ale různých pseudovědních oborů se lidi nikdy nenabaží.

TheLamerek
08.02.2017 3 z 5

Poměrně zajímavá kniha. Bohužel ale není vždy pravdivá a také alespoň pro mě ani dost dobře využitelná. Člověk si těžko všímá neverbálních signálů, pokud nejsou úplně zjevné a i poté si člověk může vyložit věci jinak, než jaké jsou.

pepa4081
07.06.2016 2 z 5

Tyhle pavědy :-) mě moc neberou, ale protože mají občas pravdu, sem tam si něco z nich přečtu. Jelikož se nechystám do ciziny, a nejsem diplomat, ani manažer, některé kapitoly jsem spíš prolétl. Při čtení jsem si spíš připomněl věci, které už vím. Oceňuji, že kniha je celkem vtipná.

radekk33
15.10.2015 5 z 5

Kniha je velice pěkná. Nicméně výklady neverbální komunikace nejsou tak jednoznačné a lehce rozpoznatelné, jak nám je autoři servírují. Jenom drobná poznámka - autoři se zmiňují, že se dědí některé projevy neverbální komunikace z transplantovaného srdce na nového majitele:). To už na mě bylo trochu moc...

Maguša
05.12.2014 5 z 5

V knize jsem přečetla hlavně ty nejdůležitější kapitoly a měla možnost ji porovnat s Tajnou řečí těla od Lewise (která není tak dobrá). Je v ní vtipnou formou poukazováno na neverbální komunikaci lidí kolem nás. Je pravda, že se po přečtení dívám na různá gesta lidí úplně jinak. Je to rozhodně poučná knížka, která vám nic nevezme, ale spíše dá. Někdy jsem se při čtení opravdu pekelně smála. :) :D

lucull
31.01.2013 5 z 5

K této knize jsem se dostala na střední škole a díky ní jsem se o tuhle tematiku začala mnohem více zajímat.

dokec
30.10.2012 4 z 5

Dobré informace. Vhodně doplněno ilustracemi. Kniha formátu dle mého gusta. Plné hodnocení nedávám jen díky plochému rozhledu, je možné, že po přečtení tématických publikací svoje hodnocení změním :)

Aliii
14.09.2012 4 z 5

Kniha s popisy a obrázky k jednotlivým gestům, mimice a vůbec celému tělu. Některé infomrace jsou všeobecně známé, ale dozvěděla jsem se i něco nového .