Radikálne odpustenie

Radikálne odpustenie https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91507/bmid_radikalne-odpustenie-Kw1-91507.jpg 4 48 13

Radikálne odpustenie je oveľa hlbšie a účinnejšie ako tradičné odpustenie. Táto kniha veľmi pravdepodobne zmení váš život. Premení váš pohľad na minulosť a na to, čo sa s vami deje v prítomnosti, zvlášť s ohľadom na medziľudské vzťahy. Radikálne odpustenie, na rozdiel od ostatných druhov odpustenia, pôsobí okamžite a umožní vám zbaviť sa pocitu „som obeťou“, otvoriť svoje srdcia a povzniesť naše vibrácie. Jednoduchá a ľahko použiteľný nástroj vám pomôže zbaviť sa záťaže minulosti a umožní vám precítiť radosť zo života so všetkým, čo so sebou prináša. Výsledkom bude pocit šťastia, osobnej sily a slobody.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Radical Forgiveness , 2009


více info...

Přidat komentář

weryk
30.07.2022 4 z 5

Pěkná kniha, která mi opět připomněla, že se musím snažit na situaci dívat i jinak. Na začátek je tedy ještě potřeba dodat, že asi není úplně vhodná pro ty, kteří nevěří na něco víc, něco mezi nebem a zemí, apod. Chce to mít otevřenou mysl. Pro nováčka, který se o nic podobného nezajímá asi nebude zajímavá a ani ji neuvěří. Já jsem sice úplně ta cvičení neprovadela, ale během čtení jsem se snazila procítit některé své pocity a cítila jsem psychickou úlevu. Kniha člověka nutí k zamyšlení, jen si nejsem jistá, jestli může být úplně dostatečná na všechny životní situace. Na minulé určitě. Pro současnost a věci opakující se do budoucnosti, které opravdu (mám pocit) nemůžu ovlivnit, se mi to hůř zpracovává a aplikuje. V závěru knihy mi ale kazí dojem reklama, kterou si autor dělá. Přesto knihu hodnotím velmi dobře a myslím, že je do života důležitá.

Andi
14.10.2019 3 z 5

Něco se čte samo - třeba tato knížka. Až jsem ale nakonec zjistila, že mi osobně, nemá moc co dát. Každopádně doporučuji, neprohloupíte.
PS. - Jsou tam takové ty trefné poznámky o životě a chytrá souvětí hodící se pro citáty na facebook - pro alternativce, sluníčkáře a hipíky jako dělané ... není zač.


lea25
20.07.2019 4 z 5

Chce to mít na toto téma něco načteno a možná odžito.Jednou přečíst nestačí a já po druhým čtení pochopila nepřímý vztah mého jednoho rodiče ke mně.Bohužel s křížkem po funuse...Doporučuji.

Lynxova
20.10.2017 5 z 5

No, uff...trochu silnější šálek kávy, zejména pro ty, kteří se do oblasti duchovního rozvoje teprve pouští. I pro mne, která se tomuto tématu věnuje bezmála 20 roků, to bylo něco celkem jiného. Byť o spoustě věcí asi podvědomě přemýšlíme shodně, chce to opravdu uznat a přijmout možnost, že vše co prožíváme a vidíme je jen iluze a každý z nás je tu na předem domluvené duševní misi. Pro ty, kteří chtějí jít dál a získat jiný úhel pohledu na svůj život, rozhodně doporučuji přečíst.
PS. Velká výtka k překladu - neskutečné množství chyb v textu. Snad v žádné knize jsem ji nenašla tak mnoho.

moničina
12.06.2017 5 z 5

Keď som si to začala čítať, neverila som tomu, ako sa tam píše, že keď´ začnete robiť radikálne odpustenie - je to síce beh na dlhšiu dobu, tak výsledky sa môžu dostaviť okamžite. A naozaj, u mňa už o dva dni za začali diať veci, ktoré ma utvrdili v tom, že presne toto je to, čo mám urobiť. Akoby sa ľudia v mojom okolí "dohodli" a ich správanie ma v tomto utvrdilo. Doporučujem knihy od p. Tippinga spojiť aj s knihami od Roberta Schwartza. Mne veľmi pomohli v otázkach, ktoré ma trápili dlhšiu dobu a všetko to do seba zapadá. Práve keď ma niekto ranil tak ako nik predtým, dostala sa mi do rúk táto kniha. A dokázala som "odpustiť" nielen jemu, ale zrazu aj všetky "domnelé krivdy", až 30 rokov dozadu. Treba to doplniť aj vyplňovaním formulárov, ktoré autor voľne sprístupnil na internete.

JakubiRa
08.03.2017 5 z 5

Velice záleží na tom, v jaké etapě života knihu čtete. Já jsem po ní sáhla na doporučení a pomohla mi překonat docela těžké období. A tím už navždy pro mě zůastane v horních příčkách.

Rolland
21.01.2017 4 z 5

Velmi tezko se popisuje. Trva nejaky cas, se do toho dostat. Prijmout nektere teorie a nazory. Ale casem to zacne davat smysl. A to nemusite byt verici

Radikalni odpusteni je zajimava metoda/pristup, ktera nam umoznuje prijmout a integrovat okolnosti naseho zivota. A skrze prijeti a radikalni odpusteni se oprostit od pocitu obeti, kdy nam bylo primo nebo neprimo ublizeno a nalezt harmonii vevnitr a casem take stastnejsi zivot ve vsech ohledech.

Proste, neni to spatne.

Zelený_Drak
21.04.2015 2 z 5

Myslím, že pro českého čtenáře je tam příliš mnoho balastu a často dost pochybného balastu, za který snižuju hodnocení, protože spousta lidí knihu určitě odhodí právě kvůli tomu. Klíčové myšlenky k tématu se mi zdají být v pořádku. Formulář jsem nezkoušela, ale neshledávám ho nijak závadným. Jen nemusí takto formulovaný sedět každému (třeba na mě je až moc ukecaný).

Kačenka K.
02.11.2014 5 z 5

Ta kniha je síla. Hrozně se mi líbila a sáhnu po ní znova. Přinesla mi mnoho nového, ukázala jinou cestu, než tu doteď...sebrala mi možná ideály, ale to je daň. Rozhodně bych ji doporučila i známým.
A pokud se rozhodnete koupit, tak vám mohu i doporučit, tady jsem ji objednala a měla jsem ji hned, to u nich oceňuji, nerada čekám: http://www.az-vydej.cz/Radikalni-odpusteni-d33.htm

aktak1203
22.04.2014 2 z 5

Knihu jsem dočetla do půlky a dál pokračovat nebudu. Je to podle mě moc velký výplach mozku a ke spoustě věcí bych měla připomínky. Nejsem věřící a ač věřím na reinkarnaci nemyslím si, že si duše týraného dítěte vybere být týraným dítětem. Z jakého důvodu bychom měli věřit, že život po životě pro nás má být důležitější než ten tady na zemi? A když se tady na zemi mají naše duše čistit a zdokonalovat, kdo určí kdy je konec? A kde se berou ty další, nové a nové duše? Jak říkám moc s touto teorií nesouhlasím, což ale nemusí znamenat, že knihu nemá cenu číst. Obzvlášť pro někoho kdo má pocit, že mu pomůže.

LBZ
07.01.2014 3 z 5

Přístup k odpuštění, že všechno je tak jak má být a pokud nás někdo rozčiluje nebo nám vadí, tak nám jen nastavuje zrcadlo a dělá pro nás to nejlepší, co může.

bytost
12.03.2013 5 z 5

,,Radikální odpuštění,, četla jsem, ale asi pod vlivem již dříve čtených knih na toto téma bych ji pro sebe vyhodnotila jako opakování informací které už mi byly známé. Ten kdo na toto téma nic nečetl bude ale jistě uchvácen. Podrobný popis jak naše mysl funguje, proč se dostáváme do pozice oběti kdy cítíme křivdu, že nám někdo ublížil a jak se s tím vyrovnat tak, abychom podle přiloženého návodu prošly procesem poznání, že vlastně není co odpouštět. Situace se stala proto, aby nám umožnila vlastní růst, to když pochopíme, nemáme už potřebu ukazovat mimo nás TO ON ZA TO MUZE ...

Spousta lidí nechápe, že neodpouští tomu kdo TO PROVEDL, ale odpouští sobě, že si tu křivdu DRZIME !!

Jednou mi jedna profesorka říkala,, Já jsem ale na sebe hrdá, že jsem některé věci neodpustila ! Já ji odpovím: ,,když vám někdo udělá bolest na noze (křivdu) a vy neustále strháváte strup na ráně aby vás to bolelo a nezapoměla jste, KOHO TO BOLI?
Vás, nebo toho kdo bolest na noze způsobil?,, Stejné je to s odpuštěním! Na tomto příkladu to pochopila, když chceme ukázat prstem na někoho směrem od nás, jeden prst směřuje TAM, ale všechny ostatní na nás. PRACE je na nás....

adso_
26.02.2012 4 z 5

I přes spousty knih, které jsem ohledně vyšších sil četla, mi přinesla několik nových cenných poznatků. A i přes radikální název vám své myšlenky autor zas tak radikálně necpe, jen poukazuje na druhou stranu mince:) Užitečná knížka, pohladí, pomůže.

Autorovy další knížky

Colin C. Tipping
britská, 1941 - 2019
2010  76%Radikálne odpustenie
2012  40%Radikální sebeodpuštění
2013  65%Radikální zhmotňování
2013  80%Radikální karma
2016  60%Radikální inkarnace

Kniha Radikálne odpustenie je v

Právě čtených5x
Přečtených70x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce17x
Chystám se číst36x
Chci si koupit15x
dalších seznamech1x