Račte dál!

Račte dál! https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457201/bmid_racte-dal-IWn-457201.jpg 4 23 4

Je ráno a v Piškotové ulici č. 3 je všechno jako obvykle. Maminka Myšáková se právě chystá vzbudit své tři malé rošťáky, pan Sova se vrací z noční směny a Ježeček se těší na tatínka. Den jako každý jiný. Opravdu? Před domem stojí stěhovací vůz a do druhého patra se právě někdo stěhuje! Ale ale, v prvním poschodí kdosi kašle, co to? A v přízemí, tam se dneska něco chystá… Malý Králíček slaví narozeniny! Na každé dvoustraně této půvabné knížky o zvířátkách se dětem otevírá pohled do jednotlivých domácností obytného domu. Od rána až do večera sledujeme osudy malých hrdinů, kteří žijí své běžné životy; občas se sice stane nějaký malý průšvih, ale nakonec všichni drží pospolu a nemůžou je otrávit ani trable s bacily či pohovka zaseknutá na schodišti.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , Host
Originální název:

Chez toi, chez moi , 2019


více info...

Přidat komentář

wiix
29.01.2023 5 z 5

Krásne!!! Skoro ako séria Rok v meste, s príbehom ktorý je tam napísaný aj ktorý si vytvoria deti samé.

muchomurka
21.04.2021 3 z 5

Mám moc ráda velkoformátové knížky, kde můžeme sledovat různé postavy a jejich příběh. Nebylo to špatné, ale jsou mnohem lepší knížky. Prohlídly jsme s bambulkou jednou a stačilo jí to, nechtěla znova.
A ještě bych vytkla, že knížka má klasické papírové listy. To pro malé děti není úplně ideální.
Ale bod za Piškotovou ulici. :)


Žirka
17.01.2021 5 z 5

Jděte po detailech a nepřestanete se bavit. Paráda.

Skodinka89
25.11.2020 5 z 5

Pěkná knížka pro děti. Čekala jsem trošku větší příběh, ale to nevadí. Příběh si může alespoň dítě samo vymyslet samo vč. rodiče :).
Podařené malůvky.