Punisher: Muž z kamene

Punisher: Muž z kamene https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158364/bmid_punisher-max-muz-z-kamene-158364.jpg 4 57 57

Punisher série

< 11. díl >

Punisher MAX série

7. díl

V hornatých končinách Afghánistánu bojují britské zvláštní jednotky s Talibánci, ale náhle sem přijdou dva noví hráči, kteří si chtějí vyříkat starý spor. Jedním je Frank Castle, kterému se říká Punisher. Tím druhým je generál Nikolaj Alexandrovič Zacharov, sovětský válečný zločinec, známý jako Muž z kamene. Ani jeden nepřestane, dokud ten druhý nezemře – a Zacharov si nepřivedl jen četu elitních vojáků, ale také zrádce od CIA Rawlinse, vedle jehož operací jsou i černé operace skoro bílé. I Castle má nějaké ty spojence, ale tohle je stará, přestará, krvavá země. Když válčíš v Afghánistánu… všichni umřou.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Punisher: Man of Stone , 2007


více info...

Přidat komentář

Luigi1
14.05.2023 5 z 5

Začátek byl takový pozvolný,ale pak to byla jízda

Norri
13.09.2022 5 z 5

"Muž z kamene" navazuje na "Matičku Rus" a na "Dole je nahoře, černá je bílá". Takže máme zpátky ruského Generála Zacharova i O'Brienovou. Navíc si Punisher udělá výlet do Afghánistánu. To znamená více vojenský příběh, než masakrování gangsterů a mafiánů. Frank Castle zde opět nemá tolik prostoru, kolik obvykle mívá v New Yorku (to zní celkem neuvěřitelně v afghánských horách, že?), ale mi to docela vyhovuje. Mám rád, když příběh sleduje víc osob a jejich cesty se pak sbíhají a kříží. Obvykle pak bývají záporáci plastičtější a vy je můžete více nenávidět. Tuhle knihu jsem si opravdu užil. Bylo to jako sledovat dobrý špionážní film. A to i díky skvělé kresbě a barvám.


dexterman
29.12.2018 5 z 5

Paráda . Prostě boží . Několikrát jsem se i zasmál . Dost povedený příběh . Jako vždy jsou i ilustrace perfektní . Opravdu jsem si to velice užil . Snad další díly budou lepší a lepší . . Už se blížím pomaličku ke konci a teprve teď se to pro mne začalo dost dobře rozjíždět .

Hadati
08.09.2017 4 z 5

Volné pokračování příběhu Matička Rus, kde se Punisher opět střetne s ruským generálem. Většina příběhu se odehrává v Afghánistánu, kam se Punisher vydává, aby zachránil agentku O´Brienovou, která se rozhodla vést osobní vendetu proti těm, kteří ji v minulosti ublížili. Při tomto zúčtování pak nemůže chybět ani její exmanžel Rawlins. Dozvíme se zde nejen, jak generál získal svou přezdívku Muž z kamene, ale také co se v minulosti stalo O´Brienové, zejména co jí provedl Rawlins. Jedná se o další válečnou epizodu, kde se Punisher nehoní za běžnými zločinci.

Disease
11.07.2017 5 z 5

Uzavření několika předchozích dějových linek. Zacharov je hajzl, ale má koule, podobného záporáka se už asi nedočkáme.

Lenka.Vílka
03.06.2017 5 z 5

Takže jsme zpátky, kde jsme byli před dvěma rokama, a tahle to já s Frankem raději. Vedro, miny, střílení, krev, pár bastardů, co čekaj na kulku. Jenom mě tentokrát Ennis nehorázně naštval. Za mě naprostý souhlas s poslední větou o O'Brienové. U mě stejně, kámo, u mě stejně.

3DD!3
09.04.2014 5 z 5

Muž z kamene uzavírá hodně z předcházejících linek. Především tu s Nikolajem Alexandrovičem Zacharovem, kterému se do cesty připlete krysa Rawlins a všechno mu vysype. Afghánistán je hnusná, jednoduchá země, kde platí pouze základní pravidla a pro finální konflikt dvou fanatiků je ideální. Ennis si samozřejmě neodpustí spoustu dloubanců do válčení s Afghánistánem. Fernandezova undergroundová kresba se poprvé podívá za hranice a svědčí jí to. Moc pěkné rozloučení s hlavním kreslířem série.