Protokoly sionských mudrců

Protokoly sionských mudrců https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277820/bmid_protokoly-sionskych-mudrcu-4ZE-277820.jpg 4 32 9

Nový moderní překlad podle textu S. A. Niluse vydaného v Berlíně roku 1922 pod názvem Всемирный тайный заговор: протоколы сионских мудрецов. Předmluva: Mgr. Jan Skácel, 2015

Přidat komentář

LordByron
02.10.2021

Samozrejme,, niečo "na tom pravdy je. Je asi fakt že elity celkovo (nielen židia) ľudí oblbujú, kontrolujú médiá a tak. Pomerne prekvapivo výstižná je predpoveď,, totality". Ale inak je to až neskutočne naivné napríklad ako budú ľudí ovládať alkoholom a to o tom ako chcú zvrhnúť kráľov je EVIDENTNE účelové a dielo rozviedky..

LordByron
02.10.2021

Nezapôsobilo.. Naivné, nepresvedčivé a až moc OČIVIDNE podvrhnuté. Kto by preboha mohol uveriť že takto sa naozaj židia bavia?? Nechápem. Nechápem, že kniha vzbudila taký ohlas a nie je to veľmi dobrou vizitkou inteligencie antisemitov..


zahadum
17.08.2020 5 z 5

Jedine čo sa dá dodať je :

Keď čítaš cestovný poriadok , nezaujíma ťa, kto ho napísal ale či podľa neho jazdia spoje...

Set123
26.04.2020 1 z 5

Tak toto bylo opravdu zajímavé. Nejsem si jist, zda toto dílo nazývat falzem, nebo raději hanopisem, což by podle mne bylo výstižnější. Vždy mě fascinovala touha mnohých lidí svádět veškeré problémy světa na jedinou rasu, která za to za všechno přeci může!, ale časem jsem si zvykl. Toto dílko, mě však stejně ohromuje.
Aby bylo jasno, nejedná se o dobře napsané pojednání, vlastně je to v mnohém ohledu dosti primitivní práce. Podle autora jsou židé jednou vášnivými marxisty, kteří touží po zničení jedu – kapitalismu, hned v dalším protokolu však plánují zavedení kapitalismu v té nejčistší podobě. Jednou jsou pro násilné vyhubení ne-židů a hle, v následujícím protokolu chtějí vytvořit dokonalý harmonický stát, ve kterém bude Židovský král – hotový obraz ctnosti – mírumilovně, jenom mírně despoticky, vládnout celému světu… (Představa toho státu, mimochodem, není vůbec tak děsivá, jak by si autor možná přál.)
Pokud nic jiného, je tato nekonzistence spisů velice matoucí. O tom, že se tam většina myšlenek neustále opakuje, ani nemluvím.
Ještě bych poznamenal, že pokud byli tito „mudrcové“, které si autor vybájil, výkvětem židovstva, kterému se tak daří ovládat celý svět, mnoho to nevypovídá o inteligenci nás ne-židů, tak jak to autor Protokolů popisuje.
Závěrem snad pouze ještě jednou zalamentuji nad imbecilitou osob, které by tomuto dokumentu uvěřily a zcela upřímně polituji židy, protože představa, že by tento dokument pojednával o mé osobě, či etniku, je vysloveně urážející.

Maryan
14.02.2020 5 z 5

Nie je ani tak problém zaradiť tento dokument ako spis, ktorý sa napĺňa pred očami ľudí, ktorí ich majú radšej zatvorené - ale - od ich objavenia sa neprestajne potláča ich pravosť. Tu je celý zoznam, ako sa už vyše 100 rokov, snažia zainteresovaní potlačiť pravosť spisu: https://www.jaks.sk/dokumenty/knihy/Prave_Protokoly_sionskych_mudrcu-Ulrich_Fleischhauer.pdf

Hobo
18.08.2018 5 z 5

Ať už je to falzum nebo není, překvapivá je především skutečnost, jako by podle toho někdo opravdu jel...

pavel7772
03.07.2017 5 z 5

Pro me je odpad pouze komentujici JanCemper ktery si udelal profil jen kvuli tomu aby mohl urazet vydavatele a jeho knihy zatimco sam evidentne cetl naposled komiks a to jeste v dobe dochazky do zvlastni skoly.Jinak souhlasim s Peiperem mel by si to kazdy precist a zamyslet se zda udajny podvrh neni naopak pravdivy

JanCemper
06.09.2016 odpad!

Odpad, hnus.

PeiperSS1488
25.02.2016

Tahle kniha by měla byt povinou četbou za mě 100 % !!!!!

Štítky knihy

Židé antisemitismus konspirace sionismus konspirační teorie spiknutí falzifikáty pamflety

Autorovy knížky

Sergej Aleхandrovič Nilus
ruská, 1862 - 1929
2015  74%Protokoly sionských mudrců

Kniha Protokoly sionských mudrců je v

Právě čtených1x
Přečtených37x
Doporučených6x
Knihotéce8x
Chystám se číst9x
Chci si koupit16x