Problémy nejen s láskou

Problémy nejen s láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85683/problemy-nejen-s-laskou-85683.jpg 4 30 5

Silvie prožívá první lásku ve Skotsku, kde pracují její rodiče. Ti náhle coby geologové odjíždějí do jiné země a Silvie se má vrátit k prarodičům do Čech. Nechce se jí, ztratí svou lásku, školu, rodiče budou daleko, navíc má pocit, že babička s dědou o ni nestojí. A z vlasti je už přece jen přes deset let. Nakonec ale jede a u prarodičů ji čeká šok: Silvie už u nich bydlí! Jak je to možné? Vždyť Silvie je ona! Prarodiče ji dlouho neviděli a nevěří jí. Silvie je zoufalá a je na všechno sama. Ale musí zjistit, kdo je ta dívka, která se za ni vydává, a proč! Pomalu rozmotává klubko záhad a po mnoha napínavých peripetiích dochází k překvapivému objevu.... celý text

Přidat komentář

Ann98
18.02.2019 5 z 5

Vcelku vydařený spletitý příběh čtrnáctileté Silvie, která podivnou shodou okolností přišla o svou identitu. Po knize jsem sáhla, protože jsem si chtěla přečíst něco oddechového. Co mě na knize akorát malinko mrzí je fakt, že děj byl hned od začátku docela předvídatelný. Ke knize bych se znovu nevracela (zase tak moc mě neuchvátila), ale určitě to nepovažuji za promrhaně strávené chvíle.

tatafa
07.01.2017 5 z 5

Krásná a velice čtivá kniha. Mohu jen doporučit!


tinka99
13.11.2014 4 z 5

Kniha mě oslovila nápadem a originalitou...moc se mi líbila

Kůstka
04.05.2013 2 z 5

Fůů, už ani nevím, proč jsem tohle vlastně četla. Asi jsem chtěla něco oddechového, ale vlastně jsem si u toho moc neoddechla. Přišlo mi, jak kdybych četla slohovku na téma Moje prázdniny u babičky a dědy. Slova se pořád opakovaly, věty se pořád opakovaly, děj byl předvídatelný skoro hned ze začátku, chtělo se mi v té knížce škrtat a opravovat, přišlo mi, že bych některé věty dokonce napsala líp! :D Jsem už asi vážně zvyklá na něco úplně jiného a to je vlastně dobře.

Erinye
08.12.2011 5 z 5

Moc pěkná knížka od české autorky, od které mě knihy vždy baví číst.
Příběh velmi zajímavý a absolutně vůbec mě nenudil, takže si troufám říct, jedna z nejlepších knih, co jsem četla.