Ale veď máme krídla

Ale veď máme krídla https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 5 30 30

Príbehy sú ako tabletky duchovnej múdrosti. Stačí jedna na deň. Po prečítaní príbehu nemôžeš zostať tým, kým si bol. Príbehy: Lenivý sokol, Chudobný človek, Jaskyňa, Oči chemika, Lístok s nákupom, Lekcia, Klince, Zaľúbený kráľ, Po bombardovaní, Šampión, Šarkan, Výnimočná žena, Niekto iný, Návšteva, Tajomstvo, Lev a mravec, Posledný list, Rozhodnutie triedy, Zákon, Rieka, Všetko je v poriadku, Malý čarodejník, Pustovníci, Všetko, Klub deväťdesiatdeväť, Prichádza Boh !, "Kde je môj bozk ?", Bez výhovoriek, Darovať, Roztržitý alchymista, Rybár, Kus dreva, Každý večer, Porcelánová váza, Pozvanie, Diablova pasca, Zlatá svatba, Schôdzka, Ropuchy, V parku, V noci, Oslíkova stratégia, Včera a dnes.... celý text

Duchovní literatura Náboženství Příběhy
Vydáno: , Don Bosco
Originální název:

Ma noi abbiamo le ali , 2005


více info...

Přidat komentář

Petrstik
06.04.2019 5 z 5

Krátké milé příběhy které jsou inspirací pro zamyšlení nad sebou samým a nad vztahy k druhým.

Sasanka173
03.11.2018 5 z 5

Hezké příběhy k zamyšlení i pohlazení duše :-)


Lusinkaoko
03.10.2014 5 z 5

Krátké příběhy, takové bajky, které dokonale nutí člověka se nad sebou zamyslet. Hloubat a přemýšlet. :-) Vykouzlí na tváři úsměv, ale také i dojme. Možná si popláčete, ale přesto se budete cítit ze zvláštních důvodu dobře. Tak hezky. Tak, jak si zasloužíte. :-)

Paja.T
28.08.2012 5 z 5

Krátké, ale hloubavé příběhy, u kterých se člověk musí zamyslet. Knížka vás opravdu pozitivně naladí a vykouzlí vám úsměv na tváři.