Příšery odnikud

Příšery odnikud https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72460/prisery-odnikud-72460.jpg 4 20 3

Okřídlení zabijáci Ďábel z New Jersey Ještěrčí lidé Je kulový blesk inteligentní? Černí psi - Odporní červi - Mluvící promyka - Podzemní býci a mamuti - Mořské panny - Člověk mol - Chupacabra - Ještěrčí lidé - Jsou UFO atmosférická zvířata? - Svítící strašidla - Strašidelné lodě - Fantomy a zjevení - obrazy bez malíře - Hlasy ze záhrobí... celý text

Přidat komentář

Terror
19.03.2023 3 z 5

Knížka je rozdělena na tři části. První se věnuje tvorům, nad kterými se příliš nepozastavuje ani kovaný kryptozoolog, druhá je mišmaš ufounů, duchů a komunikace se záhrobím a třetí je takové zamyšlení a pokus o vědecký náhled na záhadné skutečnosti.
Nejvíce jsem se těšil na první část, kterážto mne ale nejvíc zklamala. Jako bych četl fůru nesourodě seřazených novinových výstřižků, navíc okopírovaných z jiných zdrojů. Prostě nic nového. Druhá část na mne působila tak nějak uceleněji a propojeněji. A závěrečnou vědeckou esej jsem si vyloženě užil.
Suma duchárum pro čtenáře, kteří záhady příliš nestudují, celkem čtivý a možná i objevný soubor svědectví a zajímavostí. Pro mne průměr.

jeany23
07.07.2022 5 z 5

Má to jedinou chybu: příliš rychle přečteno.


Vlk.kh
15.09.2021 2 z 5

Na konci povinné školní docházky a začátkem střední školy jsem docela hltal časopis Fantastická fakta, v jehož edici knížka vyšla - záhady, to bylo holt tehdy moje. Některé knihy od pana Mackerleoho mám rád dodnes, ale tahle mezi ně patřit nebude. Přečetl jsem ji z nostalgie po oněch časech posedlostí tajemnem, ale už to nějak není ono. Některé kapitoly mi přijdou hodně za pomyslnou čarou.