Přírodní čarodějnictví

Přírodní čarodějnictví https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/300649/mid_prirodni-carodejnictvi-xy4-300649.jpg 4 14 4

Přírodní čarodějnice by měla mít povědomí o magické energii přítomné ve všech součástech přírody. Tento neviditelný svět je jádrem čarodějnictví. A je také základem veškeré magické činnosti. Naučíte se kouzlit, posílíte svou čarodějnou moc a přidáte bohatost a hloubku svému každodennímu životu tím, že více rozvinete svou intuici a psychické schopnosti. Kniha je vám ukáže, jak na to pomocí příběhů, kouzel, rituálů, zábavných kvízů a kreativních cvičení, které vám pomůžou žít magický život. Například se naučíte: - Naladit na mnoho různých druhů energií, jako je cyklus Měsíce či energie ročních období, a používat je ve svůj prospěch; - Prozkoumat různé druhy svých psychických schopností a objevit své silné stránky; - Nastolit vnitřní harmonii a rovnováhu u vás doma nebo na pracovišti. Kniha obsahuje též zápisník, ve kterém budete moci sledovat své pokroky.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus New Age Literatura naučná
Vydáno: , Omega
Originální název:

Natural Witchery , 2008


více info...

Přidat komentář

vaclav3069
16.10.2021 5 z 5

Četl jsem ji jako mou 4 knihu o tématu a je skvělá!
Čtivá,stručná,přehledná a úhledná, líbí se mi na konci ten deník a že do knihy je možno psát!
Jelikož jsem Přírodní Čaroděj tak můžu jen doporučit!
Dala mi přehled co to vlastně obnaší být přírodním Čarodějem!!!

Ivka82
02.09.2021 4 z 5

Některé informace pro mě byly nové a zajímavé, ale některé mi zase přišly takové povrchní. Každopádně si v knize každý najde to své :)


Liatha
16.08.2021 5 z 5

Četla jsem jí při mých začátcích v čarodějnictví při dovolené na Šumavě. Kniha je psaná čtivě a zároveň velmi prakticky. Test schopností dá každému základní přehled, co by měl rozvíjet. Je to ten typ knihy, do které se začnete a nespustíte z ní oči. Těžko by se hledala jiná kvalitní kniha pro čarodějky, které chtějí pracovat se svými schopnosti a souznít s přírodou.

elyonka9643
05.05.2020 4 z 5

Jedna z knížek, která je skvělá pro začátečníky i pokročilé. Připomněla jsem si spoustu důležitých věcí a knížka se četla moc pěkně. Spoustu věcí jsem si i zatrhla a určitě se k ní budu vracet.:)