Lžička plná zášti

Lžička plná zášti https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501205/bmid_lzicka-plna-zasti-Fe7-501205.png 5 42 6

Případy pro W + W série

< 6. díl >

Hazel zemřel její milovaný dědeček a Daisy je ráda, že může kamarádce dělat společnost a odjet s ní do rodinného sídla v krásném a rušném Hongkongu. Po příjezdu dívky zjišťují, že rodina Wongových se rozrostla o jednoho člena. Malý Teddy však není jediné překvapení, které tu na děvčata čeká. V rodinném kruhu dojde k tragédii a Hazel se z role vyšetřovatelky dostane do role podezřelé. Někdo se totiž na ni snaží hodit vraždu a únos k tomu! Detektivní duo Wellsová a Wongová bude čelit nebezpečným gangům, záhadným podezřelým a zlověstným soukromým detektivům. Podaří se jim očistit Hazelino jméno dřív, než bude pozdě?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

A Spoonful of Murder , 2018


více info...

Přidat komentář

Lovehorses365
14.04.2024 5 z 5

Já ani nevím co mám dodat!
Tahle série je pokaždé lepší a lepší!!!!!!!!
První díl byl příšerná nuda ale nakonec jsem se nějak dostrkala k druhému dílu:
"třeba bude lepší".
A rozhodně byl!
Ale "Šťastné a Veselé Vánoce" a tento díl byly zatím nejlepší z celé této série!!
Převelice moc moc doporučuji a je přímo zločin aby jste si tohle nepřečetli!!

Grace_Foster
29.03.2024 3 z 5

Já vlastně nevím co si o tom mám myslet, jednou je čtivé a zábavné a po 20 stranách usínám. Takže 3 hvězdičky víc ne.


kristeen
15.02.2024

Knížku jsem si chtěla přečíst hlavně jako rodič, abych věděla, jaká kvalita se skrývá v jedné z nejčtenějších knižních řad pro děti a mládež. Je ovšem obtížné hodnotit z pohledu dospělého čtenáře detektivku určenou jiné věkové kategorii, s jinými nároky na srozumitelnost, vztahy nebo komunikaci. Ale už to, že jsem knížku dočetla, že místy mi dalo zabrat se odtrhnout a že vlastně celek působil smysluplně, stačí minimálně na pět hvězdiček. Za mě obstála a mám z toho radost.

katerina1237
30.04.2023 5 z 5

Jediné slovo, které tuto knihu vystihuje - supeeer! Líbilo se mi jiné prostředí, autorka si toho musela dost zjistit a jak jsem četla v jejích slovech na konci, dokonce v Hongkongu byla. Jedině její detektivky!!! Nejlepší je, že je na začátku seznam postav a já tak mohu pátrat s Hazel a Daisy. Zhltla jsem ji během dvou dní (možná jedné noci, ale pssst) těším se, až bude vydaný další díl

Fortuna7
22.03.2023 5 z 5

Pro mě je každý nový díl této série krásným návratem do dob, kdy jsem s knihami teprve začínala. Autorka má neskutečně čtivý styl a já mám tyto detektivky vždy přečtené během pár dnů.
V tomto díle nejvíc oceňuji vývoj hlavních postav. Pátrání bylo samozřejmě jako vždy skvělé, ale posunutí Hazel je pro mě daleko podstatnější. Vraha jsem odhadla, ale to mi nezabrání v tom dát 4,5/5 .

Marleen
09.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Knížka se mi líbila, mám ráda všechny knihy ze série a přečetla jsem ji rychle. Už se mi po ní stýská. 4/5 hvězdiček
Detektivní duo Hazel a Daisy vyřeší další případ. Tentokrát cestují do Honkongu, protože Hazel zemřel dědeček. Tam je ale čeká velké překvapení: rodina má nového člena. Malého roztomilého Teddyho!
Protože je Teddy první syn pana Wonga, všichni se kolem něho točí. Najednou už Hazel není tak důležitá a všechna pozornost jde Teddymu a to není Hazel zrovna příjemné.
Teddy dostal dokonce i Hazelinu služebnou Su Li. Teddy, Su Li a dívky jedou na kontrolu malého bratříčka k doktorovi.
Zatímco Hazel a Daisy čekají venku, Su Li a Teddy se zaseknou s výtahem. Když se ostatním podaří dostat do výtahu najdou tam mrtvou Su Li a Teddy je pryč.
Ve výtahu se taky našla spona s kouhoutem. Takovou sponu ztratila Hazel včera na večírku a taková spona je taky symbolem triádského gangu.
Jediná cesta jak získat Teddyho zpátky je zaplatit velké výkupné. A tak jde detektivní klub zase do akce aby dokázali Hazelinu nevinnu a aby byl Teddy zase doma!