Prince - Paradox jménem Prince

Prince - Paradox jménem Prince https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393582/bmid_prince-paradox-jmenem-prince-hKL-393582.png 4 6 3

Prince byl plný paradoxů, během života i po smrti. Svou hudbou vzbuzoval mnoho emocí, svou osobností vyvolával otázky o tom, kým doopravdy je. Pečlivě si chránil své soukromí a raději pro okolí zůstával hádankou. Vyprávět jeho životní příběh není jednoduché, přesto se ho v této knize snažíme na základě dochovaných fotografií a úryvků z médií rekonstruovat. Publikace obsahuje černobílé a barevné fotografie, diskografie a přehled ocenění umělce + DVD video - Purple Reign.... celý text

Přidat komentář

nevermore3
17.11.2022 3 z 5

Spacecore na to kápnul a já jdu ještě dál. Ubral bych fotek a zapracoval bych na hloubce textu i rozsahu. Víc prostoru mohli dostat hudební publicisti, zmínit texty více nebo samotnou hudbu. I když jsem narazil na pár zajímavých informací, tak mi kniha přišla docela plytká. Ještě jsme neviděl dokument, ale tuším že bude obdobný jako kniha.

ve.rena
03.09.2020 5 z 5

Čím menšího vzrůstu, tím ukázal jaký je velký muzikant. Jeho písně byly hodně emotivního rázu, stále věděl co posluchačům chce říci. Soukromý si nechával čistě pro sebe a pár lidí z jeho blízkosti. Jeho písně nebyly typicky zařazené do jednoho žánru.


PPardinio
15.06.2020 3 z 5

Nejsem zrovna fanoušek Prince, a proto bych se k této biografii určitě nedostal, kdyby nešlo o "dárek" k zakoupeným jiným knihám.
Zpracování knihy je pěkné, fotky jsou super, ale informativně mi to přišlo spíš jako taková jednohubka :-)