Příběhy ze staré zahrady

Příběhy ze staré zahrady https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427041/bmid_pribehy-ze-stare-zahrady-D07-427041.jpg 5 13 13

Myška Pepka a plšík Oříšek se svými kamarády prožívají četná dobrodružství v prostředí staré zahrady. Podívají se třeba za krtkem do podzemí nebo se pokusí vysedět z čokoládového vejce ptáčka. Připojte se k nim – už na Vás čekají! Bohatě ilustrovaná publikace je vytištěna na kvalitním papíře a plátěný potah nese zlatou ražbu.... celý text

Přidat komentář

Charmedka
28.01.2023 5 z 5

Za mě se jedná o nejhezčí dětskou knihu, jakou jsem v poslední době četla a viděla, myslím, že by neměla v žádné knihovně dětského čtenáře chybět. Okouzlí nejen děti, ale i dospělé.

A to grafické zpracování a ilustrace, to je prostě nádhera. Ilustrace Vás provází celou knihou a jsou prostě wow, kouzelné. Když jsem sundala přebal, úplně jsem se přenesla zpět do dětství, do léta na chalupě, kde mi babička četla staré pohádky a knížky měly přesně takovou vazbu, knízka má na sobě v podstatě takový potah a vyražené zlaté myšky.

anetaelly8412
19.01.2023 5 z 5

Námi milovaná kniha. Je kouzelná od prvního, do posledního písmenka. Ilustrace jsou naprosto dokonalé a věrné. Kvalita papíru je také luxusní. Kniha dokáže vtáhnout do příběhu nejen děti, ale i dospělé. Paní autorce děkuji za její ochotu vepsat autogram a milý přístup, který v dnešní době zahřeje u srdce.


Bublinka78
08.02.2021 5 z 5

Knihu jsem dostala darem přímo od nakladatele a je to vskutku skvost. Zaujala i moji neposednou šestiletou dcerku, ta osmiletá byla zase okouzlena nádhernými ilustracemi. Kniha v krásné vazbě, na Bio Top papíře s bohatou slovní zásobou. To bude kniha, která se snad bude v naší rodině dědit. Učitelky v MŠ i rodiče jistě ocení i didaktické karty, které k ní lze koupit.

Sharka78
03.02.2021 5 z 5

Tahle kniha je opravdu skvělá. Nádherné ilustrace, poetické příběhy. Krásný jazyk, dcera 5 let ji miluje a mně se krásně čte. Před usnutím ideální. Moc doporučuji a nenechte se odradit vyšší cenou. Jako bonus je kniha pod obalem "v plátně" a na něm je zlatý obrázek- jako knížky mého dětství. Jako biolog a učitelka oceňuji i věrné ilustrace zachycující typické detaily rostlin.

dangerita
26.01.2021 5 z 5

Krásně ilustrovaná kniha, s milymi i vtipnými příběhy zdejších obyvatel. Naši kluci by ji nejraději přečetli na "jeden zátah". Patří mezi nejoblíbenější kousky v naší knihovně. Jako člověk s přírodovědných vzděláním oceňuji i nenásilnou a velmi přirozenou formu, kterou kniha děti seznamuje s přírodou a s tím, jak může zahrada skytat potěšení majitelům, ale i útočiště řadě druhů živočichů a rostlin.

Jitka822
20.11.2020 5 z 5

Krásně ilustrovaná kniha plná krátkých příběhů myšky a plsika. Se synem (4 roky) již čteme za měsíc podruhé. Mě se skvěle čte a syn napnutě poslouchá (což není zvykem). Opravdu moc doporučuji!

Kateřina343
04.05.2020

Koupila jsem knihu na doporučení, i když se mi zdála dražší. Moje dcery jsou neustále ponořeny v iPhonech a zajímají je počítačové hry a chtěla jsem jim ukázat něco jiného, tak jsme začaly večer číst. Moc šancí jsem tomu nedávala. Nicméně už po prvním příběhu si naprosto zamilovaly myšku a plšíka a když se později objevil Mozart, pištěly nadšením. Škemraly, že chtějí další příběh. Mně se knížka čte moc příjemně, příběhy mi přijdou pěkně vypointované a hlavně bez násilí, stimulují dětskou fantazii a učí městské děti o přírodě. Postavičky jsou milé a ilustrace nádherné, vždy si je prohlížíme k dané kapitole před čtením. Kniha má jediný problém a to, že nás dneska čeká poslední kapitola.

michal-petr9330
03.12.2019 5 z 5

Mé děti už ji přečetly a libila se! Ilustrace jsou naprosto parádní.

Autorovy knížky

2019  94%Příběhy ze staré zahrady