Přestaňte být závislí

Přestaňte být závislí https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36176/prestante-byt-zavisli-36176.jpg 4 7 3

Všetci si myslíme, že závislý človek je len alkoholik, alebo narkoman. A čo ich životné partnerky? Táto kniha je pre ne! Prečo sú závislé na alkoholikovi, narkomanovi, alebo gamblerovi?? Prečo sa s ním nerozvedú, keď je agresívny a ubližuje ich deťom? Prečo ho živia napriek tomu, že živiteľom rodiny by mal byť práve on? Tieto nepríjemné otázky, ale hlavne veľmi šikovné riešenia ponúka autorka tohto bestselleru. ... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Codependent no more


více info...

Přidat komentář

RendyaDav
14.01.2020 4 z 5

Tato knížka je o tom co můžeme dělat , aby jsme se cítili lépe. Hlavně se musíme starat sami o sebe.

luciefeix
21.06.2015

Skvělá kniha která vám otevre oči !


bytost
23.08.2014 5 z 5

Abych ten komentář uvedla na správnou míru musím předeslat, že jsem jednoho dne rozeslala svým nejbližším meil, ve kterém jsem je vyzvala, aby mi napsali moje tři dobré a tři špatné vlastnosti, abych zjistila jak mě vidí okolí. Můj syn byl ten, co reagoval nejrychleji ( jak jinak) a jako negativní vlastnost uvedl ,,páchání dobra,,! Tak to je tedy důvod, proč jsem po knize sáhla abych zjistila, jak že to se mnou vlastně je.
Jak jsem tak knihu pročítala měnilo se moje nastavení od ,, to se mě přeci netýká.....až Bože vždyť já jsem závislá !,, a to na pomáhání druhým. Tato nenápadná kniha rozebere vás a vaše postoje k životu, k lidem, k pochopení, že jsme to v prvé řadě my co potřebujeme pomoci a to dosáhnout vyrovnanosti ve svém životě. Naučit se nejen dávat, ale i dostávat a co hlavně přijímat. Doporučuji všem čtenářům, její četba a následná aplikace získaných informací není ztracený čas ! Hodně radosti v procesu změny.
ZAVISLOST-může být v životě na mnoha věcech a lidech, ale je faktem, že se může vyvinout i z tak bohulibé činnosti jako je pomoci bližnímu svému....dejte si na to pozor, začíná to nenápadně. Kniha tedy není jen pro závislé na známých drogách, drogou se vám může stát cokoli, co vás začně ovládat a pak díky Bohu za lidi, co vás na to upozorní a knihy, které vám pomohou najít to, co jste ztratili, SEBE !

Autorovy další knížky

Melody Beattie
americká, 1948
1999  83%Přestaňte být závislí
2014  100%Skoncujte so spoluzávislosťou
2023  70%Konec spoluzávislosti

Kniha Přestaňte být závislí je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst8x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x