Pozor, kočky!

Pozor, kočky! https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34399/pozor-kocky-34399.jpg 3 64 64

Kniha Pozor, kočky! obsahuje tři romány. První, nazvaný ANEŽKA, vypráví příběh odstrčené vesnické dívky, která se pokouší získat přízeň a snad i lásku spolužáka Radúze. Hlavním hrdinou druhého románu ZÁZRAČNÉ DÍTĚ, je chlapec se zdánlivě neobyčejnými schopnostmi. Dokáže zázračně uzdravovat, předpovídat kdo bude ve škole zkoušený, uhádnout neskutečné věci. Ovšem jen do té doby, než do děje vstoupí půvabná Veronika... Třetí román POZOR, KOČKY! zavádí čtenářky na správný mejdan mezi čtyři děvčata a čtyři kluky, kteří právě oslavují šestnácté narozeniny kamarádky Terezy. S něhou a humorem zachycuje autor všechny taje holčičího světa a různé proměny lásky... celý text

Přidat komentář

Allla9
31.01.2023 4 z 5

Stanislav Rudolf patřil mezi mé oblíbené spisovatele. Ráda jsem si ho připomněla.

JancaMia
07.01.2022 3 z 5

Přijde mi ze zázračné dite je v další knížce a to knížce pro zamilované holky kterou jsem společně s kalendářem ohromné zrala. Ostatní příběhy příjemné .


Artep071
03.08.2020 3 z 5

Stanislav Rudolf je spisovatel jenž umí psát dívčí romány jako by byl sám děvčetem. Já mu to prostě věřila a zlaté devadesátky, pro mne budou vždy zlaté :) byla to pěkná a výjimečná doba, která se nebude nikdy opakovat. Všechny jeho příběhy jsou čtivé, některé víc některé méně ..dávám 3*

grillica
09.12.2019 odpad!

Přečetla jsem dost devadesátkového dívčího braku a něco z toho jsou dodnes mé oblíbené knihy, protože mě nějakým způsobem zasáhly, byla jsem v tom správném rozpoložení či věku (namátkou Říkal jsi mi pampeliško, Za bílými mřížemi, Kristýna od řeky Moravy - všechno shodou okolností napsala Věra Řeháčková), ale tohle je opravdu odpad.. Knihu bohužel nelze omluvit ani dobou vzniku, ani tím, že autorem je muž. Metráček I i II ještě dobrý, ale stačilo. Děj neděj, strašný jazyk, pitomé slovní obraty, které by nikdo nikdy neřekl. Oproti tomu například Vojtěch Steklač a jeho série o Ďáblicích - úplně jiná liga.

EvikU.
09.04.2017 3 z 5

Celkem to šlo.

knihamouder
16.09.2014 2 z 5

Tři příběhy, ani jeden mě moc neoslovil. Knihu jsem dostala jako náctiletá a už tehdy jsem z ní byla zklamaná. SR má mnohem lepší tvorbu, než je tato.

kika 13
07.02.2013 3 z 5

Knížka obsahuje tři různé romány.Pěkné čtení.