Povídky ke kávě VI.

Povídky ke kávě VI. https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457690/mid_povidky-ke-kave-vi-GEx-457690.jpeg 4 6 4

Povídky ke kávě série

< 6. díl >

Hana Hrabáková v předchozích letech úspěšně publikovala již pět dílů cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít katastrofu“ přivádí čtenáře do retro-prostředí studentských časů v osmdesátých letech, prvních milostných vzplanutí, prvních zkušeností za volantem... A nutno dodat, že vzpomínky na lidské „katastrofy“ opět hýří humorem, nadsázkou a ironií. Hana Hrabáková dobře ví, o čem píše - vždyť jen literárně vypointovala to, co čtenářky a čtenáři také zažívali a na co s jistou dávkou shovívavé nostalgie vzpomínají i dnes.... celý text

Přidat komentář

iceVS
16.01.2023 4 z 5

Taková příjemná jednohubka na chvíli.

"Pro někoho je katastrofa, když se kočka neusmívá..."

:-DDD

Booky84
23.05.2022 5 z 5

Opět příjemné počtení na klidný večer.


lucakuca
07.05.2022 2 z 5

Pardon, se mi to nelíbilo. Komu to vypráví? Proč je tam pokaždé jiná posluchačka? A proč příběh nemá konec? Je to divný.

Iki1
01.01.2022 2 z 5

Všehochuť kratinkých povídání na pomezí povídek a fejetonů. Občas humorné, občas mi to přišlo příliš těžkopádně zplozené. Takováto povídání bývala kdysi pravidlem při posezení s kamarády v hospodě či u táboráku na čundru. Pokud je zpracováno v knize, očekával bych na konci nějaký překvapivý závěr, abych věděl, proč o tom autorka vůbec psala. Takto je to opravdu spíš pro nedělní přílohu nějakého deníku než pro knižní vydání.