Ponořte se do lesa

Ponořte se do lesa https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423736/bmid_ponorte-se-do-lesa-2wK-423736.jpg 5 4 2

Les je tichý, klidný, hluboký a neměnný... Ale skrývá se v něm také plno života! Zejména, když se mění roční období, proměňuje svou tvář i les. Ponořte se do něj v této úchvatné knížce s průhledovými výřezy. Objevujte nádherné detaily ve scenériích, které se před vámi postupně odkrývají. Koloušek hledá svou maminku, veverky shánějí plody a oříšky na zimu, bobři stavějí hráz a zpod listí vykukují klobouky hub. Mezi tím vším jste vy coby nenápadní pozorovatelé nikdy nekončícího lesního dobrodružství. Za večerů se můžete ohřát u táboráku a v zimě spočinout ve srubu. Ale příliš neotálejte; v lese je toho stále spousta k objevování!... celý text

Příroda, zvířata Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Into The Forest


více info...

Přidat komentář

milamarus
25.03.2022 5 z 5

Vážně nejde dát víc než pět hvězdiček? Tak alespoň třikrát sláva zdejšímu štítkovému systému, bez něhož bych prozkoumávala nějakou dospěláckou knihu, která je sice plná slov, plnější než tato, ale o papírovém řezbářství (lepší termín jsem nevymyslela) si může nechat jen zdát. Krása! // Osice, Greena, Knihomolka506, TaLu,… holky neváhejte! Doporučuju.

——————————
CITÁT:
Mezi stromy na vás čeká jedinečný svět.

Korsika
04.12.2019 5 z 5

Nádherné grafické zpracování. Dokážu si představit, že dítě vydrží sedět u této knihy dlouhou dobu a opakově. Zvířata a tajemný les přímo buší na dveře fantazie a burcují ji k pohybu, k toulání se v té záplavě barev a kmenů stromů.


Štítky knihy

lesy lesní zvěř knihy s výřezy

Autorovy knížky

2019  100%Ponořte se do lesa

Kniha Ponořte se do lesa je v

Přečtených5x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit4x